Kreirajte brend na mreži sa veb lokacijom pomoću sistema Office 365.
Strelica

Privucite i zainteresujte klijente

Kreiranje brenda na mreži
Privucite klijente u svoje preduzeće sa primamljivom, prilagođenom veb lokacijom, koju možete brzo da kreirate i lako ažurirate.
Dve žene u butiku rade za stolom sa otvorenim lap top računarom.

Kreiranje brenda pomoću veb lokacije

Veoma dobro znate da je ključna stvar uspešnog poslovanja da se vaše ime pročuje, a veb lokacija sa profesionalnim izgledom vam može pomoći u tome. Međutim, čini se da je kreiranje i održavanje veb lokacije, koja predstavlja efektnu marketinšku alatku, previše zahtevno i skupo s obzirom na resurse kojima raspolažete. Upoznajte se sa Office 365 javnom veb lokacijom! Brza je. Jednostavna je. Pri tom, ne zahteva dodatne troškove hostovanja, tako da ćete smanjiti izdatke.

Neka se vaše ime pročuje

Za veb lokaciju možete koristiti svoje ime domena da bi ime preduzeća bilo vidljivo u veb adresi.

Kreativnost u poslovanju

Kreiranje i ažuriranje sopstvene veb lokacije održava kreativnost usmerenu ka klijentima i pomaže da jasno predstavite jedinstvenu prirodu vašeg poslovanja.

Uključivanje više ljudi

Kako biste došli do novih klijenata na društvenim mrežama, na veb lokaciju dodajte dugmad „Deljenje“ i „Komentar“. Ažurno obaveštavajte klijente pomoću bloga koji se lako koristi, a na kom mogu da dodaju komentare.

Čovek radi na stonom računaru sa duplim monitorom noseći slušalice.

Brzo kreiranje efektne veb lokacije

Potrebna vam je veb lokacija koja preduzeće prikazuje ljudima kao profesionalno i jedinstveno, ali angažovanje veb dizajnera može biti skupo, a održavanje ažurnosti lokacije može oduzimati dosta vremena. Pomoću sistema Office 365 možete sami da dizajnirate i kreirate lokaciju koja sjajno izgleda. A možete i lako da menjate sadržaj i stil koji bi odražavali promene u poslovanju ili efektivnije privlačili pažnju klijentima.

Jednostavno za kreiranje

Uštedite na troškovima za angažovanje veb dizajnera. Nije vam potrebno nikakvo specijalno umeće da biste kreirali veb lokaciju za preduzeće. Sa sistemom Office 365 dobićete alatke na mreži koje se lako koriste.

Podjednako jednostavno i za održavanje

Uz redovno ažuriranje sadržaja i izgleda veb lokacije zainteresovanost klijenata ne jenjava, a sa sistemom Office 365 to možete lako da postignete. Lako možete da dodajete fotografije ili video zapise i da uređujete tekst i raspored.

Izbegavanje kašnjenja u objavljivanju

Nema potrebe da čekate ako već imate novi dizajn ili skup novih ideja. Unesite promene, prikažite promene da biste videli koja najbolje funkcioniše, a zatim ih objavite za samo nekoliko sekundi.

Čovek sa osmehom sedi za konferencijskim stolom pored otvorenog laptop računara.

Uštedite novac i vreme

Pomoću sistema Office 365 možete sami da dizajnirate veb lokaciju, što znači da možete da uštedite novac i da brzo pokrenete lokaciju kako bi odmah počela sa promocijom preduzeća na mreži. Ispravke takođe možete da kreirate za lokaciju i njima lako da upravljate u centru administracije, kom možete pristupiti gde god da se nalazite. Hostovanje lokacije je uključeno u Office 365 plan – još jedan način da pojednostavite poslovanje, a da pri tom uštedite novac.

Bez naknade za hosting

U sistemu Office 365 nema dodatnih troškova za veb lokaciju. To vam smanjuje izdatke i poteškoće oko traženja raznih organizacija za hostovanje lokacije.

Bez potrebe za angažovanjem stručnjaka

U sistemu Office 365 sami možete da kreirate, ažurirate i objavljujete veb lokaciju pomoću alatki koje su lake za korišćenje.

Ušteda vremena pri upravljanju lokacijom

Uz 99,9% zagarantovanog vremena za rad, možete da računate da će lokacija biti funkcionalna, pristupačna postojećim klijentima i primamljiva za nove klijente.

Pronalaženje plana za preduzeće

Razvili smo planove koji zadovoljavaju jedinstvene potrebe preduzeća svih razmera, od objedinjenih potreba produktivnosti i komunikacije do naprednih mogućnosti kontrole i usklađenosti.

Pogledajte planove i cenePogledajte planove i cene

Mom preduzeću su potrebne samo Office aplikacije

Da biste upravljali promenljivim poslovnim potrebama, nudimo nekoliko opcija koje podrazumevaju samo Office

Resursi

Pronađite odgovore na vaša pitanja i potražite detaljnije informacije o tome šta sve Office 365 može da učini za vaše preduzeće, šta uključuje i kako funkcioniše.