Odaberite tržište za naplatu:
Uz uslugu Office 365 Enterprise E4 dobićete najnovije Office usluge sa IT kontrolom.
Office 365

Enterprise E4

Napredujte u poslu pomoću najnovije pune verzije sistema Office i mnogih integrisanih usluga za saradnju sa naprednim funkcijama usaglašenosti i punom IT moći.
{O365E4Year|price}
korisnik/mesec
godišnja obaveza
U cenu nije uračunat porez.
Office na svim uređajima radi moćne saradnje

Potrebne su vam alatke kojima možete pristupiti bilo gde i koje podržavaju timski rad. Office 365 vam to omogućava! Svaki korisnik može instalirati sistem Office na pet uređaja i raditi na svim uređajima da bi napredovao na projektima. Datoteke su uvek ažurne i moguć je istovremeni rad više osoba na istom dokumentu. Lako delite datoteke unutar i izvan vaše organizacije, čak i velike i poverljive datoteke. Timovi se mogu pridružiti sastancima na mreži sa HD video zapisima i deljenjem ekrana sa bilo koje lokacije ili se brzo povezati društvenim umrežavanjem.

Žena radi na svom telefonu. Office 365 alatke možete koristiti na svim uređajima.
Dve osobe se sastaju za stolom na kojem se nalazi laptop računar. Office 365 Enterprise E4 pojednostavljuje usaglašenost.
Pojednostavljena usaglašenost sa poboljšanom zaštitom podataka

Office 365 pojednostavljuje usaglašenost tako što vam omogućava da arhivirate, koristite zakonsko zadržavanje na licu mesta i pronađete dokumente koji vam hitno trebaju pretraživanjem više poštanskih sandučića, lokacija tima i snimljenih sastanaka. Takođe vam pomaže u zaštiti podataka preduzeća. Možete kreirati sopstvene smernice za sprečavanje gubitka podataka i koristiti uputstva za smernice ugrađene u e-poštu kako biste obavestili korisnike o tome šta rade pogrešno pre nego što pošalju poruku. Na taj način vaši podaci ostaju bezbedni, a korisnici ostaju u toku sa smernicama preduzeća.

Napredne IT kontrole bez troškova održavanja

Dajte svojim IT uslugama slobodu, fleksibilnost i kontrolu dok smanjujete IT troškove. Prestanite da upravljate serverima i imaćete garantovanih 99,9% radnog vremena. Premeštajte datoteke u oblak pod vašim uslovima. Povežite lokalne servere sa Office 365 uslugama i pokrenite najnoviju verziju sistema Office uporedo sa prethodnom verzijom, dok korisnici ne pređu na novu. Imajte kontrolu i uštedite vreme lakim upravljanjem uslugama u centru administracije iz svakog pregledača i automatizovanjem zadataka upravljanja pomoću PowerShell komandi.

AČovek radi u IT centru. Office 365 Enterprise E4 nudi napredne IT kontrole.
Žena gleda u svoj pametni telefon
Potpuno objedinjeno iskustvo u komunikaciji

Nema potrebe za instaliranjem i održavanjem skupog sistema lokalne telefonske mreže (PBX). Pomoću usluge Office 365 E4 možete poboljšati ili zameniti PBX telefonski sistem pomoću mogućnosti pozivanja preduzeća servera Lync Server 2013.1 Pozivajte i primajte pozive sa bilo kog telefona pomoću računara, omogućite da drugi telefon zvoni u isto vreme kad i telefon na poslu, omogućite prikazivanje broja kada pozivate sa mobilnog uređaja i postavite pomoćnika da poziva i prima pozive u vaše ime. Olakšano pozivanje.

Office 365 Enterprise E4 obuhvata:

Office programski paket
Uvek imajte najnoviju verziju sledećih programa:
Microsoft Word Microsoft Excel Microsoft PowerPoint Microsoft Outlook Microsoft OneNote2 Microsoft Publisher2 Microsoft Lync Microsoft Access2 Microsoft InfoPath
 • Zabeležite svoje ideje na način koji vam najviše odgovara – pomoću tastature, pera ili ekrana osetljivog na dodir.
 • Lako oblikujte informacije u programu Excel pomoću alatki koje prepoznaju vaš obrazac i automatskog dovršavanja podataka.
 • Lako objedinite sadržaj iz PDF datoteka da biste kreirali sopstvene Word dokumente izvanrednog izgleda.
Office na više uređaja
Uživajte u doslednom i poznatom utisku pri radu sa sistemom Office na računarima, Mac računarima, Windows tablet računarima, iPad uređajima i većini mobilnih uređaja.
Office podržava računare i Windows tablet računare koji rade pod operativnim sistemom Windows 7 ili novijim verzijama, a Mac računare koji rade pod operativnim sistemom Mac OS X 10.6 ili novijim verzijama. Office za iPad može se instalirati na iPad uređajima koji rade pod operativnim sistemom 7.0 ili novijom verzijom. Informacije o mobilnim uređajima potražite na lokaciji www.office.com/mobile.
E-poštu i kalendare Koristite e-poštu za poslovnu klasu uz pomoć bogatog i poznatog utiska pri radu u programu Outlook kojem možete pristupiti sa radne površine ili iz veb pregledača koji koristi program Outlook Web App. Svaki korisnik dobija poštansko sanduče od 50 GB i može slati priloge veličine do 25 MB.
Naprednu e-poštu Koristite mogućnosti arhiviranja i zakonskog zadržavanja uz neograničeno skladište za potrebe usaglašenosti. Koristite smernice za sprečavanje gubitka podataka (DLP) i savete za smernice koji vaše korisnike obrazuju u dodatnoj primeni usaglašenosti u e-pošti.
Kontrolu pristupa dokumentima i e-porukama Usluga Rights Management Services omogućava vam da određenim osobama ograničite pristup dokumentima i e-porukama i da sprečite druge osobe da ih prikazuju ili uređuju, čak i ako se šalju izvan organizacije.
Konferencije na mreži Održavajte sastanke na mreži sa audio i video zapisima koristeći deljenje ekrana i HD video konferencije pomoću jednog klika.
Razmenu trenutnih poruka i povezivanje pomoću usluge Skype Povežite se sa drugim korisnicima programa Lync putem razmene trenutnih poruka, glasovnih ili video poziva i obavestite osobe o svojoj dostupnosti preko statusa na mreži. Delite prisutnost, trenutne poruke i audio pozive sa korisnicima usluge Skype.
Skladištenje i deljenje datoteka OneDrive za preduzeća svakom korisniku daje 1 TB ličnog skladišta u oblaku kojem može pristupiti sa bilo kog mesta i koje se sinhronizuje sa njegovim računarom radi pristupa van mreže. Lako delite datoteke sa osobama unutar ili izvan vaše organizacije i kontrolišite ko može da prikaže i uredi svaku datoteku.
Lokacije tima Omogućite lak pristup i deljenje dokumenata pomoću osnovnog skladišta od 10 GB i dodatnih 500 GB skladišta po korisniku. Delite saznanja putem interaktivnih izveštaja pomoću sistema Excel Services i Visio Services i prikažite ih u pregledačima na mobilnim uređajima koji podržavaju HTML5.
Poštanske sandučiće na veb lokacijama Olakšajte saradnju timova. Sladištite i delite e-poštu i dokumente u fasciklama određenim za projekat, kako bi svaki član tima mogao brzo da pronađe potrebne informacije.
Yammer Enterprise Održavajte ideje i posao u koraku sa poslovnim društvenim umrežavanjem koje olakšava saradnju sa pravim osobama i koje sadrži naprednu podršku, bezbednost, administraciju i integracije.
Office Online Kreirajte i uređujte Word, OneNote, PowerPoint i Excel dokumente iz pregledača.
Mobilnost Sinhronizujte e-poštu, kalendar i kontakte; pristupite SharePoint lokacijama; prikažite i uredite Office dokumente na lokaciji Office Online pomoću pregledača na Windows Phone, iOS i Android uređajima.
Integrisanje govorne pošte (objedinjena razmena poruka) Podrška hostovane govorne pošte sa mogućnostima automatskog telefonskog sistema. Govorne poruke se snimaju u usluzi Exchange Online i korisnici im mogu pristupiti iz programa Outlook, Outlook Web App ili sa kompatibilnog mobilnog telefona.
Poslovne aplikacije za glasovnu komunikaciju Poboljšajte ili zamenite tradicionalni sistem lokalne telefonske mreže (PBX) sa mogućnošću pozivanja preduzeća servera Lync Server 2013.1 Imajte funkcije kao što su odgovaranje, prosleđivanje, zadržavanje, preusmeravanje, otpuštanje i parkiranje poziva i podršku za analogne uređaje i mnoge IP i USB korisničke uređaje partnera.
Napredne alatke za usaglašenost Pomoću objedinjenog centra za e-otkrivanje možete pretražiti SharePoint, Lync i Exchange poštanske sandučiće. E-otkrivanje se integriše sa naprednim zadržavanjem i arhiviranjem, što omogućava zakonsko zadržavanje na licu mesta i projekte zasnovane na slučaju.
Samouslužno poslovno obaveštavanje u programu Excel Uradite više pomoću poznate alatke: Excel. Otkrijte i povežite podatke pomoću programskog dodatka Power Query, oblikujte i analizirajte te podatke pomoću programskog dodatka Power Pivot i vizuelizujte saznanja u interaktivne izveštaje i mape pomoću programskih dodataka Power View i Power Map. Power BI za Office 365 je zasebna ponuda usluge za deljenje i upravljanje izveštajima i upitima kreiranim u programu Excel.
Aplikacije za sisteme Office i SharePoint Nove aplikacije nezavisnog proizvođača i aplikacije koje su razvili korisnici rade sa sistemima Office i SharePoint kako bi donele veb usluge direktno u vaše dokumente i lokacije.
Svi Office 365 Enterprise planovi obuhvataju:
Pouzdanost Oslobodite se briga jer znate da su vam usluge dostupne uz garantovanih 99,9% radnog vremena i uz finansijski podržan ugovor o nivou usluge (SLA).
Bezbednost Vaši podaci pripadaju vama. Mi ih čuvamo i štitimo vašu privatnost.
Privatnost Vaši podaci pripadaju vama. Microsoft ne skenira e-poštu i dokumente u svrhe reklamiranja.
Administraciju Portal administracije pruža detaljne opcije konfiguracije IT-a za usluge, bilo sa portala na mreži ili putem automatizovanog upravljanja pomoću PowerShell komandi. Aplikaciju administracije možete koristiti za upravljanje uslugama u pokretu.
Ažurnost Nema potrebe za plaćanjem nadogradnje verzije; ispravke su usključene u vašu pretplatu. Nove funkcije su redovno dostupne Office 365 korisnicima u utisku pri radu sa IT uslugom koju je moguće konfigurisati.
Integracija usluge Active Directory Upravljanje akreditivima i dozvolama korisnika. Jedinstveno prijavljivanje i sinhronizacija sa uslugom Active Directory.
Podršku Telefonska podrška 24 časa dnevno, 7 dana u sedmici za sve IT probleme. Za manje hitne probleme, možete kreirati zahteve za uslugama direktno sa portala administracije.
Office 365 FastTrack usluga za brzi početak rada
Office 365 FastTrack i ponuda za prihvatanje

FastTrack je iskustvo aktiviranja uključeno za kvalifikovane Office 365 korisnike. Microsoft inženjeri vam pomažu da aktivirate Office 365 usluge, što omogućava brzi početak rada sa uslugom Office 365 i jednostavan prelazak na široku upotrebu.

Ograničena ponuda za prihvatanje: Tokom ograničenog vremena (od 1. septembra 2014. do 31. marta 2015.) kvalifikovani korisnici koji prihvate Office 365, uz FastTrack dobijaju dodatnu podršku ili IT partner dobija naknadu za podršku za prihvatanje.

Saznajte više o usluzi FastTrack i ponudi za prihvatanje

Najčešća pitanja

Možete platiti pomoću svih vodećih kreditnih kartica i iznos za pretplatu će se pojaviti u izjavi kreditne kartice. Imate i opciju da dobijete fakturu i, u zavisnosti od usluga koje ste odabrali, plaćate mesečno ili godišnje. Primićete e-poruku kada faktura bude spremna za prikazivanje, a ako ste prilikom kupovine pretplate uneli broj porudžbenice, taj broj će se nalaziti u fakturi.

Plaćanje godišnje obaveze je dostupno za Office 365 Enterprise planove. Uz godišnju obavezu upisujete se za jednogodišnju pretplatu, ali u trenutku upisivanja možete da odaberete da plaćate mesec po mesec ili da platite za celu godinu.

Da, popusti su dostupni za Office 365 klijente sa ugovorom za preduzeća (obično za preko 250 licenci) koji žele da kupuju putem količinskog licenciranja. Microsoft stručnjak vam može pomoći da proučite opcije kupovine za velika preduzeća i da se odlučite za opciju koja vam najviše odgovara. Saznajte više o količinskom licenciranju. Pronađite Microsoft stručnjaka.

Možete da otkažete pretplatu u bilo kom trenutku. Za pretplate godišnje obaveze, kao što je Enterprise E4, postoji kazna za otkazivanje pre kraja ugovora. Pročitajte ceo Ugovor o pretplati korporacije Microsoft na mreži.

Vaši podaci pripadaju vama. Ako odlučite da otkažete pretplatu na Office 365 usluge, možete preuzeti svoje podatke – na primer, svoje e-poruke i dokumente na lokacijama tima – i sačuvati ih na drugoj lokaciji. Podatke treba da sačuvate pre otkazivanja. Kada otkažete pretplatu, podaci koji su povezani sa Office 365 nalogom biće dostupni administratorima na nalogu ograničene funkcionalnosti još 90 dana.

Da. Ukoliko vam je potrebna nadogradnja, možete prebaciti nalog u drugi plan. Na primer, plan Office 365 Business možete da nadogradite u plan Office 365 Enterprise.

U većini slučajeva možete da koristite čarobnjak „Prebacivanje planova“ u centru administracije da biste nadogradili plan. Ako vaša pretplata ima više od 300 korisnika ili ako ste koristili prepaid karticu za kupovinu plana, čarobnjak „Prebacivanje planova“ nije dostupan. Moguće je ručno nadograditi planove koji nisu dostupni za čarobnjak „Prebacivanje planova“. Saznajte više o nadogradnji Office 365 planova.

NAPOMENA: Kada nadogradite nalog, ime domena se prenosi na novi nalog, bilo da ste kupili sopstveno ime domena za Office 365 nalog ili ste podesili ime domena pomoću Office 365 usluga.

Da, možete da mešate i uklapate Office 365 planove. Međutim, postoje izvesna ograničenja za proizvode i licence. Na primer, ako imate Office 365 Business Premium plan koji ima ograničenje od 300 korisnika, možete da ga kombinujete sa planom Office 365 Enterprise E3, ali samo za najviše 300 osoba u organizaciji. Da biste saznali više detalja, razgovarajte sa predstavnikom korporacije Microsoft.

Da. Ako kupite pretplatu na Office 365 usluge sa istim brojem korisničkih naloga koje ste kreirali do isteka besplatne probne verzije, informacije o ovim korisničkim nalozima i njihova konfiguracija ostaće netaknute. Kada besplatna probna verzija istekne, nećete moći besplatno da koristite Office 365 usluge. Imaćete dodatnih 30 dana da kupite Office 365 usluge pre nego što se informacije o nalogu obrišu. Kada se informacije o besplatnom probnom nalogu obrišu, nije ih moguće vratiti.

Microsoft stručnjaci su obučena IT i razvojna preduzeća koja vam mogu pomoći da se prebacite na upotrebu Office 365 usluga ili da razviju prilagođena rešenja za vaše preduzeće. Listu svih naših Microsoft stručnjaka možete pronaći u usluzi Microsoft Pinpoint.

Pristup internetu je potreban za instaliranje i aktiviranje Office 365 planova i za upravljanje nalogom pretplate. Veza sa internetom je takođe potrebna za pristup Office 365 uslugama produktivnosti u oblaku, uključujući e-poštu, konferencije, IT upravljanje i druge usluge.

Mnogi Office 365 planovi uključuju i verziju sistema Office za stone računare, na primer Office 365 Business Premium i Office 365 Enterprise E3. Jedna od prednosti verzije Office aplikacija za računare je ta što možete raditi van mreže i što možete biti sigurni da će sledeći put kada se povežete sa internetom vaš rad biti automatski sinhronizovan, kako nikada ne biste morali da brinete o ažurnosti dokumenata. Verzija sistema Office za računare se automatski ažurira i nadograđuje kada se povežete sa internetom, kako biste uvek imali najnovije alatke koje vam pomažu u radu. Poređenje Office 365 planova.

Srodni proizvodi

Office 365 ProPlus

Preuzmite najnovije alatke za produktivnost, saradnju, usaglašenost i poslovno obaveštavanje – brza isporuka sa glatkim nadogradnjama.

Saznajte više

Office 365 Enterprise E1

Pristupite poznatim Office alatkama sa bilo koje lokacije i uslugama produktivnosti u oblaku koje možete pokretati kako želite.

Saznajte više

Office 365 Enterprise E3

Imajte najnoviji Office programski paket i napredne usluge za preduzeće kojima možete pristupiti bilo gde i pokretati ih onako kako želite

Saznajte više

1 Lync glasovne mogućnosti za preduzeća zahtevaju od korisnika da kupi i primeni Lync Server lokalno ili u centru hostovanih podataka, radi poboljšavanja ili zamene tradicionalnih PBX sistema.

2 Samo klijentski programi i/ili funkcije Windows računara. Nije moguće koristiti na svim uređajima.

iPad i iPhone su registrovani žigovi Apple Inc. u Sjedinjenim Državama i u drugim zemljama.
Zatvori
 • Vaše postavke se prenose sa vama kako biste mogli da počnete da radite čim se prijavite na nalog.

  Vaše postavke se prenose sa vama kako biste mogli da počnete da radite čim se prijavite na nalog.

 • Uvek imajte najnoviju verziju Office aplikacija na koje se oslanjate na računaru i na svim uređajima.

  Uvek imajte najnoviju verziju Office aplikacija na koje se oslanjate na računaru i na svim uređajima.

 • Uštedite vreme koje trošite na razmenu dokumenata sa drugima. Radite na dokumentima zajedno u realnom vremenu i vidite svačije promene.

  Uštedite vreme koje trošite na razmenu dokumenata sa drugima. Radite na dokumentima zajedno u realnom vremenu i vidite svačije promene.

Zatvori
 • Na pojednostavljenom portalu administracije možete brzo podesiti usluge, od preuzimanja softvera do kreiranja veb lokacije i lako upravljati svim tim uslugama.

  Na pojednostavljenom portalu administracije možete brzo podesiti usluge, od preuzimanja softvera do kreiranja veb lokacije i lako upravljati svim tim uslugama.

 • Dodajte korisnike u sekundi. Uštedite vreme za administraciju i brzo dajte novim korisnicima pristup Office 365 uslugama.

  Dodajte korisnike u sekundi. Uštedite vreme za administraciju i brzo dajte novim korisnicima pristup Office 365 uslugama.

 • U Office 365 usluge možete dodati sopstveno ime domena da biste prilagodili e-adrese i adrese veb lokacija i proširili svoje prisustvo na mreži.

  U Office 365 usluge možete dodati sopstveno ime domena da biste prilagodili e-adrese i adrese veb lokacija i proširili svoje prisustvo na mreži.

Zatvori
 • Brzo se povežite na željeni način pomoću programa Lync. Pokrenite ćaskanje, pregledajte dnevne redove i pridružite se sastancima pomoću jednog klika.

  Brzo se povežite na željeni način pomoću programa Lync. Pokrenite ćaskanje, pregledajte dnevne redove i pridružite se sastancima pomoću jednog klika.

 • Pomoću programa Lync Web App koji je zasnovan na pregledaču svako može da se pridruži sastanku na mreži, čak i ako na računaru nema instaliran program Lync.

  Pomoću programa Lync Web App koji je zasnovan na pregledaču svako može da se pridruži sastanku na mreži, čak i ako na računaru nema instaliran program Lync.