Odaberite tržište za naplatu:
Uz uslugu Office 365 Enterprise E3 dobićete najnovije Office usluge sa IT kontrolom.
Office 365

Enterprise E3

Napredujte u poslu pomoću najnovije pune verzije sistema Office i mnogobrojnih integrisanih usluga za saradnju u kombinaciji sa naprednim funkcijama usaglašenosti i sveobuhvatnom IT podrškom.
{O365E3MonthSubAnn|price}
korisnik/mesec
godišnja obaveza
U cenu nije uračunat porez.
Office na svim uređajima radi moćne saradnje

Potrebne su vam alatke kojima možete pristupiti bilo gde i koje podržavaju timski rad. Office 365 vam to omogućava! Svaki korisnik može instalirati Office na pet uređaja i raditi na svima njima da bi projekti na kojima radi napredovali. Datoteke su uvek ažurirane i moguć je istovremeni rad više osoba na istom dokumentu. Lako delite datoteke, čak i one velike i poverljive, unutar i izvan organizacije. Timovi se mogu pridružiti sastancima na mreži sa HD video zapisima i deljenjem ekrana sa bilo koje lokacije ili se brzo povezati pomoću društvenog umrežavanja.

Žena radi na telefonu. Office 365 alatke možete koristiti na svim uređajima.
Dve osobe se sastaju za stolom na kojem se nalazi laptop. Office 365 Enterprise E3 pojednostavljuje usaglašenost.
Pojednostavljena usaglašenost uz bolju zaštitu podataka

Office 365 pojednostavljuje usaglašenost tako što vam omogućava da arhivirate, koristite zakonsko zadržavanje na licu mesta i pronađete dokumente koji vam hitno trebaju pretraživanjem više poštanskih sandučića, lokacija tima i snimljenih sastanaka. Takođe vam pomaže u zaštiti podataka preduzeća. Možete kreirati sopstvene smernice za sprečavanje gubitka podataka i koristiti uputstva za smernice ugrađene u e-poštu kako biste korisnicima saopštili šta rade pogrešno pre nego što pošalju poruku. Na taj način podaci ostaju bezbedni, a korisnici ostaju u toku sa smernicama preduzeća.

Napredne IT kontrole bez troškova održavanja

Dajte svojim IT uslugama slobodu, fleksibilnost i kontrolu i istovremeno im smanjite troškove. Moći ćete da prestanete da upravljate serverima, a oni će zagarantovano bez prekida raditi 99,9% vremena. Počnite da koristite oblak pod svojim uslovima. Povežite lokalne servere sa Office 365 uslugama i pokrećite najnoviju verziju sistema Office uporedo sa prethodnom dok korisnici ne pređu na novu. Zadržite kontrolu i uštedite vreme jednostavnim upravljanjem uslugama u centru administracije iz svakog pregledača i automatizovanjem zadataka upravljanja pomoću PowerShell komandi.

Čovek radi u IT centru. Office 365 Enterprise E3 nudi napredne IT kontrole.

Office 365 Enterprise E3 obuhvata:

Office programski paket
Uvek su vam na raspolaganju najnovije verzije sledećih programa:
Microsoft Word Microsoft Excel Microsoft PowerPoint Microsoft Outlook Microsoft OneNote Microsoft Publisher Microsoft Lync Microsoft Access
 • Zabeležite svoje ideje na način koji vam najviše odgovara – pomoću tastature, olovke ili ekrana osetljivog na dodir.
 • Lako oblikujte informacije u programu Excel pomoću alatki koje prepoznaju vaš obrazac i pomoću automatskog dovršavanja podataka.
 • Lako objedinite sadržaj iz PDF datoteka da biste kreirali sopstvene izuzetno atraktivne Word dokumente.
Office na više uređaja
Uživajte u doslednom i poznatom utisku pri radu sa sistemom Office na PC računarima, Mac računarima, Windows tablet računarima, iPad uređajima i većini mobilnih uređaja.
Office podržava PC računare i Windows tablet računare koji rade pod operativnim sistemom Windows 7 ili novijim verzijama, kao i Mac računare koji rade pod operativnim sistemom Mac OS X 10.6 ili novijim verzijama. Office za iPad se može instalirati na iPad uređajima koji rade pod verzijom 7.0 ili novijom. Informacije o mobilnim uređajima potražite na lokaciji www.office.com/mobile.
E-poštu i kalendare Zahvaljujući aplikaciji Outlook Web App, u kompletnom i poznatom okruženju sličnom programu Outlook koristićete kvalitetnu uslugu za e-poštu kojoj možete pristupati sa radne površine ili iz veb pregledača. Svaki korisnik dobija poštansko sanduče od 50 GB i može slati priloge veličine do 25 MB.
Naprednu e-poštu Koristite mogućnosti arhiviranja i zakonskog zadržavanja uz neograničeno skladište za potrebe usaglašenosti. Radi dodatne usaglašenosti e-pošte, koristite smernice za sprečavanje gubitka podataka (DLP) i upoznajte korisnike sa savetima za smernice.
Kontrolu pristupa dokumentima i e-porukama Usluga Rights Management Services vam omogućava da određenim osobama ograničite pristup dokumentima i e-porukama i da sprečite druge osobe da ih prikazuju ili uređuju, čak i ako se šalju izvan organizacije.
Konferencije na mreži Održavajte audio i video sastanke na mreži pomoću deljenja ekrana i HD video konferencija jednim klikom.
Razmenu trenutnih poruka i povezivanje pomoću usluge Skype Povežite se sa drugim korisnicima programa Lync putem razmene trenutnih poruka, glasovnih ili video poziva i obavestite ljude o svojoj dostupnosti preko statusa na mreži. Delite prisutnost, trenutne poruke i audio pozive sa korisnicima usluge Skype.
Skladištenje i deljenje datoteka OneDrive za preduzeća svakom korisniku daje 1 TB ličnog skladišta u oblaku kojem može pristupiti sa bilo kog mesta i koje se sinhronizuje sa njegovim računarom radi pristupa van mreže. Lako delite dokumente sa osobama unutar ili izvan organizacije i kontrolišite ko može da prikaže i uredi svaku datoteku.
Lokacije tima Omogućite lak pristup i deljenje dokumenata pomoću osnovnog skladišta od 10 GB i dodatnih 500 MB skladišta po korisniku. Delite uvide putem interaktivnih izveštaja pomoću sistema Excel Services i Visio Services i prikažite ih u pregledačima na mobilnim uređajima koji podržavaju HTML5.
Poštanske sandučiće na veb lokacijama Olakšajte saradnju timova. Skladištite i delite e-poštu i dokumente u fasciklama predviđenim za projekat kako bi svaki član tima mogao brzo da pronađe potrebne informacije.
Yammer Enterprise Održavajte ideje i posao u koraku sa poslovnim društvenim umrežavanjem, koje olakšava saradnju sa pravim osobama i koje sadrži naprednu podršku, bezbednost, administraciju i integracije.
Office Online Kreirajte i uređujte Word, OneNote, PowerPoint i Excel dokumente iz pregledača.
Mobilnost Sinhronizujte e-poštu, kalendar i kontakte; pristupite SharePoint lokacijama; prikažite i uredite Office dokumente na lokaciji Office Online pomoću pregledača na Windows Phone, iOS i Android uređajima.
Integrisanje govorne pošte (objedinjena razmena poruka) Podrška za hostovanu govornu poštu sa mogućnostima automatskog telefonskog sistema. Govorne poruke se snimaju u usluzi Exchange Online i korisnici im mogu pristupiti iz programa Outlook, Outlook Web App ili sa kompatibilnog mobilnog telefona.
Napredne alatke za usaglašenost Pomoću objedinjenog centra za e-otkrivanje možete pretražiti SharePoint, Lync i Exchange poštanske sandučiće. E-otkrivanje se integriše sa naprednim zadržavanjem i arhiviranjem, što omogućava zakonsko zadržavanje na licu mesta i projekte zasnovane na slučaju.
Samouslužno poslovno obaveštavanje u programu Excel Uradite više pomoću poznate alatke: Excel. Otkrijte i povežite podatke pomoću programskog dodatka Power Query, oblikujte i analizirajte te podatke pomoću programskog dodatka Power Pivot i vizuelizujte uvide u interaktivne izveštaje i mape pomoću programskih dodataka Power View i Power Map. Power BI za Office 365 je zasebna ponuda usluge za deljenje i upravljanje izveštajima i upitima kreiranim u programu Excel.
Aplikacije za sisteme Office i SharePoint Nove aplikacije nezavisnih proizvođača i aplikacije koje su razvili korisnici kompatibilne su sa sistemima Office i SharePoint i omogućavaju vam da direktno u dokumentima i na lokacijama koristite veb usluge.
Svi Office 365 Enterprise planovi obuhvataju:
Pouzdanost Oslobodite se briga jer znate da su vam usluge dostupne uz zagarantovani rad bez prekida 99,9% vremena i uz finansijski podržan ugovor o nivou usluga (SLA).
Bezbednost Vaši podaci pripadaju vama. Mi ih čuvamo i štitimo vašu privatnost.
Privatnost Vaši podaci pripadaju vama. Microsoft ne skenira e-poštu i dokumente u svrhe reklamiranja.
Administraciju Portal administracije pruža detaljne opcije konfiguracije IT resursa za usluge, bilo sa portala na mreži ili putem automatizovanog upravljanja pomoću PowerShell komandi. Aplikaciju za administriranje možete koristiti za upravljanje uslugama u pokretu.
Ažuriranost Nema potrebe za plaćanjem nadogradnje verzije; ispravke su uključene u pretplatu. Nove funkcije se Office 365 korisnicima redovno stavljaju na raspolaganje, a IT osoblje ima mogućnost da ih konfiguriše.
Integracija usluge Active Directory Upravljanje akreditivima i dozvolama korisnika. Jedinstveno prijavljivanje i sinhronizacija sa uslugom Active Directory.
Podršku Telefonska podrška 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji za sve IT probleme. Za manje hitne probleme, možete kreirati zahteve za uslugom direktno sa portala administracije.
Office 365 FastTrack usluga za brzi početak rada
Office 365 FastTrack i ponuda za prihvatanje

FastTrack je iskustvo aktiviranja uključeno za kvalifikovane Office 365 korisnike. Microsoft inženjeri vam pomažu da aktivirate Office 365 usluge, što omogućava brzi početak rada sa uslugom Office 365 i jednostavan prelazak na široku upotrebu.

Ograničena ponuda za prihvatanje: Tokom ograničenog vremena (od 1. septembra 2014. do 31. marta 2015.) kvalifikovani korisnici koji prihvate Office 365, uz FastTrack dobijaju dodatnu podršku ili IT partner dobija naknadu za podršku za prihvatanje.

Saznajte više o usluzi FastTrack i ponudi za prihvatanje

Najčešća pitanja

Možete platiti pomoću svih poznatijih kreditnih kartica i iznos za pretplatu će se pojaviti u izjavi kreditne kartice. Imate i opciju da dobijete fakturu i, u zavisnosti od usluga koje ste odabrali, plaćate mesečno ili godišnje. Primićete e-poruku kada faktura bude spremna za prikazivanje, a ako ste prilikom kupovine pretplate uneli broj porudžbenice, taj broj će se nalaziti u fakturi.

Plaćanje godišnje obaveze je dostupno za Office 365 Enterprise planove. Uz godišnju obavezu upisujete se za jednogodišnju pretplatu, ali u trenutku upisivanja možete da odaberete da plaćate mesec po mesec ili da platite za celu godinu.

Da, popusti su dostupni za Office 365 klijente sa ugovorom za preduzeća (obično za preko 250 licenci) koji žele da kupuju putem količinskog licenciranja. Microsoft stručnjak vam može pomoći da proučite opcije kupovine za velika preduzeća i da se odlučite za opciju koja vam najviše odgovara. Saznajte više o količinskom licenciranju. Pronađite Microsoft stručnjaka.

Možete da otkažete pretplatu u bilo kom trenutku. Za pretplate godišnje obaveze, kao što je Enterprise E3, postoji kazna za otkazivanje pre kraja ugovora. Pročitajte ceo Ugovor o pretplati korporacije Microsoft na mreži.

Vaši podaci pripadaju vama. Ako odlučite da otkažete pretplatu na Office 365 usluge, možete preuzeti svoje podatke – na primer, svoje e-poruke i dokumente na lokacijama tima – i sačuvati ih na drugoj lokaciji. Pre otkazivanja bi trebalo da sačuvate podatke. Kada otkažete pretplatu, podaci koji su povezani sa Office 365 nalogom će na nalogu ograničene funkcionalnosti biti dostupni administratorima još 90 dana.

Da. Ako vam je potrebna nadogradnja, možete prebaciti nalog na drugi plan. Na primer, plan Office 365 Business možete da nadogradite u plan Office 365 Enterprise.

U većini slučajeva možete da koristite čarobnjak „Prebacivanje planova“ u centru administracije da biste nadogradili plan. Ako vaša pretplata ima više od 300 korisnika ili ako ste koristili prepaid karticu za kupovinu plana, čarobnjak „Prebacivanje planova“ nije dostupan. Moguće je ručno nadograditi planove koji nisu dostupni za čarobnjak „Prebacivanje planova“. Saznajte više o nadogradnji Office 365 planova.

NAPOMENA: Kada nadogradite nalog, ime domena se prenosi na novi nalog, bilo da ste kupili sopstveno ime domena za Office 365 nalog ili da ste podesili ime domena pomoću Office 365 usluga.

Da, možete da mešate i uklapate Office 365 planove. Međutim, postoje izvesna ograničenja za proizvode i licence. Na primer, ako imate Office 365 Business Premium plan koji ima ograničenje od 300 korisnika, možete da ga kombinujete sa planom Office 365 Enterprise E3, ali samo za najviše 300 osoba u organizaciji. Da biste saznali više detalja, razgovarajte sa predstavnikom korporacije Microsoft.

Da. Ako kupite Office 365 pretplatu sa istim brojem korisničkih naloga koje ste kreirali do isteka besplatne probne verzije, informacije o ovim korisničkim nalozima i njihova konfiguracija ostaće netaknute. Kada besplatna probna verzija istekne, nećete moći besplatno da koristite Office 365 usluge. Imaćete dodatnih 30 dana da kupite Office 365 usluge pre nego što se informacije o nalogu obrišu. Kada se informacije o besplatnom probnom nalogu obrišu, nije ih moguće vratiti.

Microsoft stručnjaci su obučena IT i razvojna preduzeća koja vam mogu pomoći da se prebacite na upotrebu Office 365 usluga ili da razviju prilagođena rešenja za vaše preduzeće. Listu svih Microsoft stručnjaka možete pronaći u usluzi Microsoft Pinpoint.

Pristup internetu je potreban za instaliranje i aktiviranje Office 365 planova i za upravljanje nalogom pretplate. Veza sa internetom je takođe potrebna za pristup Office 365 uslugama produktivnosti u oblaku, uključujući e-poštu, konferencije, IT upravljanje i druge usluge.

Mnogi Office 365 planovi takođe obuhvataju verziju sistema Office za računare, na primer Office 365 Business Premium i Office 365 Enterprise E3. Jedna od prednosti verzije Office aplikacija za računare je to što možete raditi van mreže i što možete biti sigurni da će sledeći put kada se povežete sa internetom vaš rad biti automatski sinhronizovan, tako nikada nećete morati da brinete o ažuriranosti dokumenata. Verzija sistema Office za računare se automatski ažurira i nadograđuje kada se povežete sa internetom kako biste uvek imali najnovije alatke koje vam pomažu u radu. Uporedite Office 365 planove.

Srodni proizvodi

Office 365 ProPlus

Preuzmite najnovije alatke za produktivnost, saradnju, usaglašenost i poslovno obaveštavanje – brza isporuka sa glatkim nadogradnjama.

Saznajte više

Office 365 Business Premium

Za preduzeća kojima je osim usluga u oblaku potrebna i najnovija verzija sistema Office za stone računare.

Saznajte više

Microsoft Dynamics CRM Online

Kombinujte moć upravljanja korisničkim relacijama usluge Microsoft Dynamics CRM Online sa uslugom Office 365 radi isporuke zadivljujućeg korisničkog iskustva.

Saznajte više

1 Samo klijentski programi i/ili funkcije Windows računara. Nije moguće koristiti na svim uređajima.

iPad i iPhone su registrovani žigovi Apple Inc. u Sjedinjenim Državama i u drugim zemljama.
Zatvori
 • Postavke vas prate da biste mogli da počnete da radite čim se prijavite na nalog.

  Postavke vas prate da biste mogli da počnete da radite čim se prijavite na nalog.

 • Na računaru i na svim uređajima ćete uvek imati najnoviju verziju pouzdanih Office aplikacija.

  Na računaru i na svim uređajima ćete uvek imati najnoviju verziju pouzdanih Office aplikacija.

 • Uštedite vreme koje trošite na razmenu dokumenata sa drugima. Radite na dokumentima zajedno u realnom vremenu i vidite svačije promene.

  Uštedite vreme koje trošite na razmenu dokumenata sa drugima. Radite na dokumentima zajedno u realnom vremenu i vidite svačije promene.

Zatvori
 • Na pojednostavljenom portalu administracije možete brzo podesiti usluge, od preuzimanja softvera do kreiranja veb lokacije, a možete i da lako upravljate svim tim uslugama.

  Na pojednostavljenom portalu administracije možete brzo podesiti usluge, od preuzimanja softvera do kreiranja veb lokacije i lako upravljati svim tim uslugama.

 • Dodajte korisnike u sekundi. Uštedite vreme za administraciju i brzo dajte novim korisnicima pristup Office 365 uslugama.

  Dodajte korisnike u sekundi. Uštedite vreme za administraciju i brzo dajte novim korisnicima pristup Office 365 uslugama.

 • U Office 365 usluge možete dodati sopstveno ime domena da biste prilagodili e-adrese i adrese veb lokacija i proširili svoje prisustvo na mreži.

  U Office 365 usluge možete dodati sopstveno ime domena da biste prilagodili e-adrese i adrese veb lokacija i proširili svoje prisustvo na mreži.

Zatvori
 • Brzo se povežite na željeni način pomoću programa Lync. Pokrenite ćaskanje, pregledajte dnevne redove i pridružite se sastancima pomoću jednog klika.

  Brzo se povežite na željeni način pomoću programa Lync. Pokrenite ćaskanje, pregledajte dnevne redove i pridružite se sastancima pomoću jednog klika.

 • Pomoću aplikacije Lync Web App zasnovane na pregledaču svako može da se pridruži sastanku na mreži, čak i ako na računaru nema instaliran program Lync.

  Pomoću aplikacije Lync Web App zasnovane na pregledaču svako može da se pridruži sastanku na mreži, čak i ako na računaru nema instaliran program Lync.