Odaberite tržište za naplatu:
Preuzmite najnovije usluge produktivnosti i saradnje koje možete koristiti u usluzi Office 365 Enterprise E1.
Office 365

Enterprise E1

Osnažite vaše zaposlene najnovijim uslugama za saradnju i dobijte IT kontrolu i fleksibilnost koja vam je potrebna za glatko vođenje posla na vaš način.
{O365E1Year|price}
korisnik/mesec
godišnja obaveza
U cenu nije uračunat porez.
Najnovije usluge na mreži za izvanredan timski rad na bilo kom mestu

Pomozite svojim timovima da brže postignu više. U Office 365 uslugama možete raditi sa svih uređaja direktno iz pregledača i premeštati projekte na mesto na kom vaši članovi tima rade. Ova verzija nema grešaka. Datoteke su uvek ažurne i moguć je istovremeni rad više osoba na istom dokumentu. Jednostavno deljenje datoteka unutar i izvan organizacije. Možete se sa bilo kog mesta pridružiti sastanku na mreži. HD video zapisi i deljenje ekrana pomažu vam da brže napredujete.

Muškarac radi u Office 365 uslugama na svom laptop računaru napolju.
Tim na sastanku u kancelariji radi u usluzi Office 365 Enterprise E1 na svojim uređajima.
Usluge prilagođene vašem poslovanju

Vaše preduzeće je jedinstveno i ima sopstvene potrebe. Office 365 daje vam fleksibilnost da dobijete baš one usluge koje želite, što dovodi do uštede. Office 365 možete kombinovati sa postojećim ulaganjima, kao što su prethodne verzije sistema Office i možete se povezati sa korisnicima direktno iz poznatih Office aplikacija. Ukoliko vaši korisnici imaju različite potrebe, možete za njih kombinovati usluge kako biste na ekonomičan način obezbedili alatke onima kojima su potrebne.

Napredna IT kontrola bez opterećavanja održavanjem

Prestanite da upravljate serverima. Steknite IT moć i kontrolu dok smanjujete IT troškove i probleme. Office 365 vam daje garantovanih 99,9% radnog vremena, kako biste više vremena proveli u proširivanju posla. Vi imate kontrolu. Pređite u oblak pod vašim uslovima tako što ćete povezati lokalne servere i preći na upotrebu Office 365 usluga u svom vremenskom okviru. Uslugama možete lako upravljati iz svakog pregledača i automatizovati zadatke upravljanja pomoću PowerShell komandi.

Radnik u IT centru. Office 365 Enterprise E1 obezbeđuje IT kontrolu i fleksibilnost.

Office 365 Enterprise E1 obuhvata:

E-poštu i kalendare Koristite e-poštu za poslovnu klasu uz pomoć bogatog i poznatog iskustva pri radu u programu Outlook kojem možete pristupiti sa radne površine 1 ili iz veb pregledača koji koristi program Outlook Web App. Svaki korisnik dobija poštansko sanduče od 50 GB i može slati priloge veličine do 25 MB.
Konferencije na mreži Održavajte sastanke na mreži sa audio i video zapisima koristeći deljenje ekrana i HD video konferencije pomoću jednog klika.
Razmenu trenutnih poruka i povezivanje pomoću usluge Skype Povežite se sa drugim korisnicima programa Lync putem razmene trenutnih poruka, glasovnih ili video poziva i obavestite osobe o vašoj dostupnosti preko statusa na mreži. Delite prisutnost, trenutne poruke i audio pozive sa korisnicima usluge Skype.
Jednostavno deljenje datoteka OneDrive za preduzeća svakom korisniku obezbeđuje 1 TB skladišta za pristupanje dokumentima sa bilo koje lokacije. Delite datoteke sa osobama unutar ili izvan vaše organizacije, kontrolišite ko može da prikaže i uredi svaku datoteku i lako sinhronizujte datoteke sa računarima i uređajima.
Lokacije tima Omogućite lak pristup i deljenje dokumenata pomoću osnovnog skladišta od 10 GB i dodatnih 500 GB skladišta po korisniku.
Poštanske sandučiće na veb lokacijama Olakšajte saradnju timova. Sladištite i delite e-poštu i dokumente u fasciklama određenim za projekat, kako bi svaki član tima mogao brzo da pronađe potrebne informacije.
Yammer Enterprise Održavajte ideje i posao u koraku sa poslovnim društvenim umrežavanjem koje olakšava saradnju sa pravim osobama i koje sadrži naprednu podršku, bezbednost, administraciju i integracije.
Office Online Kreirajte i uređujte Word, OneNote, PowerPoint i Excel dokumente iz pregledača.
Mobilnost Sinhronizujte e-poštu, kalendar i kontakte; pristupite SharePoint lokacijama; prikažite i uredite Office dokumente na lokaciji Office Online pomoću pregledača na Windows Phone, iOS i Android uređajima. Koristite OneNote, OWA, Lync Mobile i SharePoint Newsfeed aplikacije na većini uređaja.2
Aplikacije za sisteme Office i SharePoint Nove aplikacije nezavisnog proizvođača i aplikacije koje su razvili korisnici rade sa sistemima Office i SharePoint kako bi donele veb usluge direktno u vaše dokumente i lokacije.
Svi Office 365 planovi za preduzeća obuhvataju:
Pouzdanost Oslobodite se briga jer znate da su vam usluge dostupne uz garantovanih 99,9% radnog vremena i uz finansijski podržan ugovor o nivou usluge (SLA).
Bezbednost Najnovije bezbednosne prakse sa pet nivoa bezbednosti i preventivno nadgledanje pomažu da podaci korisnika ostanu bezbedni.
Privatnost Vaši podaci pripadaju vama. Microsoft ne skenira e-poštu i dokumente u svrhe reklamiranja.
Administraciju Portal administracije pruža detaljne opcije konfiguracije IT-a za usluge, bilo sa portala na mreži ili putem automatizovanog upravljanja pomoću PowerShell komandi. Aplikaciju administracije možete koristiti za upravljanje uslugama u pokretu.
Ažurnost Nema potrebe za plaćanjem nadogradnje verzije; ispravke su usključene u vašu pretplatu. Nove funkcije su redovno dostupne Office 365 korisnicima u IT usluzi koju je moguće konfigurisati
Integracija usluge Active Directory Upravljanje akreditivima i dozvolama korisnika. Jedinstveno prijavljivanje i sinhronizacija sa uslugom Active Directory.
Podršku Telefonska podrška 24 časa dnevno, 7 dana u sedmici za sve IT probleme. Za manje hitne probleme, možete kreirati zahteve za uslugama direktno sa portala administracije.
Office 365 FastTrack usluga za brzi početak rada
Office 365 FastTrack i ponuda za prihvatanje

FastTrack je iskustvo aktiviranja uključeno za kvalifikovane Office 365 korisnike. Microsoft inženjeri vam pomažu da aktivirate Office 365 usluge, što omogućava brzi početak rada sa uslugom Office 365 i jednostavan prelazak na široku upotrebu.

Ograničena ponuda za prihvatanje: Tokom ograničenog vremena (od 1. septembra 2014. do 31. marta 2015.) kvalifikovani korisnici koji prihvate Office 365, uz FastTrack dobijaju dodatnu podršku ili IT partner dobija naknadu za podršku za prihvatanje.

Saznajte više o usluzi FastTrack i ponudi za prihvatanje

Najčešća pitanja

Usluga Office 365 Enterprise E1 najprikladnija je za rad sa novim sistemom Office, Office 2010, i sistemom Office 2011 za Mac. Office 365 radi sa blago ograničenom funkcionalnošću sa sistemom Office 2007. Nije vam potrebna verzija sistema Office za računare da biste koristili uslugu Enterprise E1. Međutim, imaćete mnogo bogatiji utisak pri radu i moći ćete da radite van mreže ako povežete verziju sistema Office za računare sa Office 365 uslugama.

Možete platiti pomoću svih vodećih kreditnih kartica i iznos za pretplatu će se pojaviti u izjavi kreditne kartice. Takođe imate mogućnost da primite fakturu i, u zavisnosti od izbora usluga, biće vam naplaćeno mesečno ili godišnje. Primićete e-poruku kada faktura bude spremna za prikazivanje, a ako ste prilikom kupovine pretplate uneli broj porudžbenice, taj broj će se nalaziti u fakturi.

Plaćanje godišnje obaveze je dostupno za Office 365 Enterprise planove. Uz godišnju obavezu upisujete se za jednogodišnju pretplatu, ali u trenutku upisivanja možete da odaberete da plaćate mesec po mesec ili da platite za celu godinu.

Da, popusti su dostupni za Office 365 klijente sa ugovorom za preduzeća (obično za preko 250 licenci) koji žele da kupuju putem količinskog licenciranja. Microsoft stručnjak vam može pomoći da proučite opcije kupovine za velika preduzeća i da se odlučite za opciju koja vam najviše odgovara. Saznajte više o količinskom licenciranju. Pronađite Microsoft stručnjaka.

Možete da otkažete pretplatu u bilo kom trenutku. Za pretplate godišnje obaveze, kao što je Enterprise E1, postoji kazna za otkazivanje pre kraja ugovora. Pročitajte ceo Ugovor o pretplati korporacije Microsoft na mreži.

Vaši podaci pripadaju vama. Ako odlučite da otkažete pretplatu na Office 365 usluge, možete preuzeti svoje podatke – na primer, svoje e-poruke i dokumente na lokacijama tima – i sačuvati ih na drugoj lokaciji. Podatke treba da sačuvate pre otkazivanja. Kada otkažete pretplatu, podaci koji su povezani sa Office 365 nalogom biće dostupni administratorima na nalogu ograničene funkcionalnosti još 90 dana.

Da. Ukoliko vam je potrebna nadogradnja, možete prebaciti nalog u drugi plan. Na primer, plan Office 365 Business možete da nadogradite u plan Office 365 Enterprise.

U većini slučajeva možete da koristite čarobnjak „Prebacivanje planova“ u centru administracije da biste nadogradili plan. Ako vaša pretplata ima više od 300 korisnika ili ako ste koristili prepaid karticu za kupovinu plana, čarobnjak „Prebacivanje planova“ nije dostupan. Moguće je ručno nadograditi planove koji nisu dostupni za čarobnjak „Prebacivanje planova“. Saznajte više o nadogradnji Office 365 planova.

NAPOMENA: Kada nadogradite nalog, ime domena se prenosi na novi nalog, bilo da ste kupili sopstveno ime domena za Office 365 nalog ili ste podesili ime domena pomoću Office 365 usluga.

Da, možete da mešate i uklapate Office 365 planove. Međutim, postoje izvesna ograničenja za proizvode i licence. Na primer, ako imate Office 365 Business Premium plan koji ima ograničenje od 300 korisnika, možete da ga kombinujete sa planom Office 365 Enterprise E3, ali samo za najviše 300 osoba u organizaciji. Da biste saznali više detalja, razgovarajte sa predstavnikom korporacije Microsoft.

Microsoft stručnjaci su obučena IT i razvojna preduzeća koja vam mogu pomoći da se prebacite na upotrebu Office 365 usluga ili da razviju prilagođena rešenja za vaše preduzeće. Listu svih naših Microsoft stručnjaka možete pronaći u usluzi Microsoft Pinpoint.

Srodni proizvodi

Office 365 ProPlus

Preuzmite najnovije alatke za produktivnost, saradnju, usaglašenost i poslovno obaveštavanje – brza isporuka sa glatkim nadogradnjama.

Saznajte više

Office 365 Business Premium

Za preduzeća kojima je osim usluga u oblaku potrebna i najnovija verzija sistema Office za stone računare.

Saznajte više

Office 365 Enterprise E3

Za preduzeća kojima treba naprednije poslovno obaveštavanje, e-pošta i glasovne mogućnosti

Saznajte više

1 Planovi koji ne obuhvataju verziju sistema Office za računare rade sa najnovijim verzijama programa Outlook, Outlook 2010, Outlook 2007 (sa za nijansu ograničenom funkcionalnošću), Outlook 2011 za Mac i Outlook 2008 za Mac.

2 Te mobilne aplikacije ne zahtevaju pretplatu, ali mogu da imaju druge zahteve. Saznajte više.

Zatvori
 • Vaše postavke se prenose sa vama kako biste mogli da počnete da radite čim se prijavite na nalog.

  Vaše postavke se prenose sa vama kako biste mogli da počnete da radite čim se prijavite na nalog.

 • Uvek imate najnoviju verziju Office aplikacija na koje se oslanjate, na računaru i na svim uređajima.

  Uvek imate najnoviju verziju Office aplikacija na koje se oslanjate, na računaru i na svim uređajima.

 • Uštedite vreme koje trošite na razmenu dokumenata sa drugima. Radite na dokumentima zajedno u realnom vremenu i vidite svačije promene.

  Uštedite vreme koje trošite na razmenu dokumenata sa drugima. Radite na dokumentima zajedno u realnom vremenu i vidite svačije promene.

Zatvori
 • Na pojednostavljenom portalu administracije možete brzo podesiti usluge, od preuzimanja softvera do kreiranja veb lokacije i lako upravljati svim tim uslugama.

  Na pojednostavljenom portalu administracije možete brzo podesiti usluge, od preuzimanja softvera do kreiranja veb lokacije i lako upravljati svim tim uslugama.

 • Dodajte korisnike u sekundi. Uštedite vreme za administraciju i brzo dajte novim korisnicima pristup Office 365 uslugama.

  Dodajte korisnike u sekundi. Uštedite vreme za administraciju i brzo dajte novim korisnicima pristup Office 365 uslugama.

 • U Office 365 usluge možete dodati sopstveno ime domena da biste prilagodili e-adrese i adrese veb lokacija i proširili svoje prisustvo na mreži.

  U Office 365 usluge možete dodati sopstveno ime domena da biste prilagodili e-adrese i adrese veb lokacija i proširili svoje prisustvo na mreži.

Zatvori
 • Brzo se povežite na željeni način pomoću programa Lync. Pokrenite ćaskanje, pregledajte dnevne redove i pridružite se sastancima pomoću jednog klika.

  Brzo se povežite na željeni način pomoću programa Lync. Pokrenite ćaskanje, pregledajte dnevne redove i pridružite se sastancima pomoću jednog klika.

 • Pomoću programa Lync Web App koji je zasnovan na pregledaču svako može da se pridruži sastanku na mreži, čak i ako na računaru nema instaliran program Lync.

  Pomoću programa Lync Web App koji je zasnovan na pregledaču svako može da se pridruži sastanku na mreži, čak i ako na računaru nema instaliran program Lync.