Odaberite tržište naplate:
Office 365 Business Premium pruža Office alatke i usluge na računaru i u oblaku.
Office 365

Business Premium

Povećajte uticaj i proširite opseg uz Office koji koristi tehnologiju oblaka – alatke koje su danas neophodne za preduzeće.
{O365BizPremAnn|price}
korisnik/mesec
godišnja obaveza
{O365BizPremMonth|price}
korisnik/mesec
mesečna obaveza
U cenu nije uračunat porez.
Vaš Office kad vam je potreban, svuda

Uz Office u oblaku možete da radite sa bilo kog mesta uz aplikacije na koje možete da odete – Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote i Publisher. Nedavni dokumenti su uvek unapred pripremljeni pa možete brzo da počnete sa radom. A uz 1 TB prostora za skladištenje na mreži uz OneDrive for Business uvek imate datoteke koje su vam potrebne i možete jednostavno da ih delite.

Žena koja radi na tabletu koristeći Office 365 Business Premium.
Dva čoveka u prodavnici koji koriste Office 365 Business Premium na tabletu.
Uradite sve, svuda gde je posao

Potrebno je da možete da koristite Office alatke sa bilo kog mesta, na svim uređajima, a Office 365 vam daje tu fleksibilnost. Pristupajte e-pošti, sastancima i drugim uslugama na mreži. Kreirajte, uređujte i delite Word, PowerPoint, Excel i OneNote datoteke na mreži i uvek imajte poslednje promene od svih osoba za datoteku, čak i ako ih unose istovremeno.

Jednostavno podešavanje i upravljanje

Dopustite usluzi Office 365 da održava IT da biste vi svoje vreme mogli da provedete unapređujući poslovanje. Brzo instalirajte Office i podesite korisnike uz detaljna uputstva. Jednostavno upravljajte svim uslugama u centru administracije, kojem možete da pristupite sa bilo kog mesta i proverite ispravnost usluga u pokretu uz aplikaciju Admin. Oslobodite se i IT briga. Garantovanih 99,9% operativnog rada i dizajn orijentisan ka oporavku znači da možete da računate na rad bez prekida ili kašnjenja.

Čovek koji putuje koristeći Office 365 Business Premium na tabletu.

Office 365 Business Premium obuhvata:

Poznate Office alatke:
Office paket uključen
Uvek imajte najnovije verzije sledećih programa:
Microsoft Word Microsoft Excel Microsoft PowerPoint Microsoft Outlook Microsoft OneNote Microsoft Publisher Microsoft Lync
 • Uhvatite ideje kako vam to najviše odgovara – pomoću tastature, olovke ili ekrana osetljivog na dodir.
 • Jednostavno oblikujte informacije u programu Excel uz alatke koje prepoznaju vaš obrazac i automatski dovršavaju podatke.
 • Jednostavno obuhvatite sadržaj iz PDF dokumenata da biste kreirali sopstvene Word dokumente koji sjajno izgledaju.
 • Dizajnirajte prilagođene materijale za marketing koji se uklapaju u vaš brend i vaše klijente.
Office na više uređaja
Uživajte u doslednom i poznatom Office ugođaju na PC i Mac računarima, Windows tabletima, iPad® uređajima i većini mobilnih uređaja.
Office podržava računare i Windows tablet računare koji rade pod operativnim sistemom Windows 7 ili novijom verzijom i Mac računare koji rade pod operativnim sistemom Mac OS X 10.6 ili novijom verzijom. Office za iPad može da se instalira na iPad uređajima koji rade pod verzijom 7.0 ili novijom verzijom. Za informacije o mobilnim uređajima posetite lokaciju www.office.com/mobile.
Plus ove usluge na mreži:
E-pošta i kalendari Koristite e-poštu poslovne klase preko bogatog i poznatog Outlook iskustva kojem možete da pristupite sa računara ili sa veb pregledača koristeći Outlook Web App. Dobijte prijemno sanduče od 50 GB po korisniku i šaljite priloge do 25 MB.
Konferencije na mreži Hostujte sastanke na mreži uz zvuk i video koristeći deljenje ekrana jednim klikom i HD video konferencije.
Razmena trenutnih poruka i Skype povezivanje Povežite se sa drugim Lync korisnicima pomoću trenutnih poruka, glasovnih poziva i video poziva i obavestite osobe o svojoj dostupnosti pomoću statusa na mreži. Delite prisutnost, trenutne poruke i audio pozivanje sa Skype korisnicima.
Yammer Enterprise Održavajte ideje i posao u koraku sa poslovnim društvenim umrežavanjem, koje olakšava saradnju sa pravim osobama i koje sadrži naprednu podršku, bezbednost, administraciju i integracije.
Jednostavno deljenje datoteka OneDrive for Business pruža 1 TB prostora za skladištenje za svakog korisnika za pristup dokumentima na gotovo svim mestima. Delite datoteke sa drugima u organizaciji i izvan nje, kontrolišite ko može da vidi i uređuje svaku datoteku i jednostavno sinhronizujte datoteke sa računarima i uređajima.
Lokacije tima Omogućite jednostavan pristup dokumentima i njihovo deljenje uz 10 GB osnovnog prostora za skladištenje, kao i 500 MB prostora za skladištenje po korisniku.
Svi Office 365 planovi za preduzeća obuhvataju:
Pouzdanost Budite bez briga znajući da usluge dolaze uz garantovanih 99,9% operativnog rada i finansijski podržan ugovor o nivou usluga (SLA).
Bezbednost Vaši podaci su vaši. Mi ih štitimo, kao i vašu privatnost.
Administracija Primenjujte Office 365 i upravljajte njim u organizaciji, bez IT stručnosti. Za nekoliko minuta možete da dodate i uklonite korisnike.
Ažurnost Nije potrebno da plaćate nadogradnju verzija; ažuriranje je uključeno u pretplatu. Nove funkcije se redovno dostavljaju Office 365 klijentima.
Active Directory integracija Upravljajte akreditivima i dozvolama korisnika. Jedinstveno prijavljivanje i sinhronizacija sa uslugom Active Directory.
Podrška Microsoft podrška obezbeđuje odgovore preko telefona i na mreži, resurse sa uputstvima i veze sa drugim Office 365 klijentima za podešavanje i brzo rešavanje problema.

Najčešća pitanja

Office 365 Business Premium podržava najviše 300 korisnika. Ako imate više od 300 korisnika ili mislite da ćete ih ubrzo imati, pogledajte naše druge opcije za planove.

Možete da plaćate pomoću svih poznatijih kreditnih kartica, a iznos pretplate će se prikazati na izvodu kreditne kartice. Imate opciju da dobijete fakturu i, u zavisnosti od usluga koje ste odabrali, plaćate mesečno ili godišnje. Primićete e-poruku kada faktura bude spremna za prikaz i, ako se broj porudžbine (PO) unese kada kupujete pretplatu, taj broj će biti uključen u fakturu.

Možete da odaberete plaćanje mesečne obaveze ili plaćanje godišnje obaveze za Office 365 Business Premium.
 • Plaćanje mesečne obaveze: Plaćate od meseca do meseca i možete da otkažete u svakom trenutku.
 • Plaćanje godišnje obaveze: Prijavljujete se za jednogodišnju pretplatu, ali možete da odaberete da plaćate od meseca do meseca čitave godine kada se prijavljujete. Postoji popust za korišćenje ove opcije plaćanja.

Office 365 Business Premium podržava operativne sisteme Windows Vista i Windows XP za većinu funkcija koje se zasnivaju na vebu. Međutim, on ne podržava preuzimanje i korišćenje najnovije verzije Office softvera, pa ne možete zameniti Office 2010 za najnoviju verziju. Postojeći Office 2010 ili Office 2007 softver možete povezati sa Office 365 uslugom, ali ako vaš računar radi pod operativnim sistemom Windows Vista ili Windows XP, ne možete instalirati Office 365 Business Premium softver i ne možete zameniti Office 365 Business Premium softver preuzimanjem sistema Office 2010.

Uvek možete da otkažete pretplatu. Office 365 Business Premium pretplate dostupne su za plaćanje mesečne obaveze ili plaćanje godišnje obaveze. Za pretplate sa mesečnom obavezom ne postoji kazna za otkazivanje ugovora u bilo kom trenutku. Za pretplate sa godišnjom obavezom koje se plaćaju od meseca do meseca mogu da važe neke kazne ako se otkažu rano. Pretplate sa godišnjom obavezom koje se plaćaju unapred ne dobijaju refundaciju ako se otkažu pre isteka čitavog perioda trajanja ugovora. Pročitajte čitav Microsoft ugovor o pretplati na mreži.

Vaši podaci su vaši. Ako odlučite da otkažete Office 365 pretplatu, možete preuzeti podatke – na primer, e-poštu i dokumente na lokacijama tima – i sačuvati ih na drugu lokaciju. Trebalo bi da sačuvate podatke pre otkazivanja pretplate. Kada otkažete pretplatu, podaci povezani sa Office 365 nalogom biće dostupni administratorima na nalogu sa ograničenom funkcionalnošću tokom 90 dana.

Da. Ako je potrebno da izvršite nadogradnju, nalog možete da prebacite na drugačiji plan. Na primer, plan Office 365 Business možete da nadogradite na plan Office 365 Enterprise.

U većini slučajeva možete da koristite čarobnjak za prebacivanje između planova u centru administracije kako biste nadogradili plan. Ako pretplata ima više od 300 korisnika ili ako ste koristili prepaid karticu za kupovinu plana, čarobnjak za prebacivanje između planova nije dostupan. Planovi koji ne ispunjavaju uslove za čarobnjak za prebacivanje između planova mogu da se prebace ručno. Saznajte više o nadogradnji Office 365 planova.

NAPOMENA: Kada vršite nadogradnju naloga, ime domena se prenosi na vaš novi nalog, bez obzira na to da li prenosite sopstveno ime domena u Office 365 nalog ili podešavate ime domena pomoću usluge Office 365.

Da, možete da mešate i uklapate Office 365 planove. Međutim, postoje izvesna ograničenja za proizvode i licence. Na primer, ako imate Office 365 Business Premium plan koji ima ograničenje od 300 korisnika, možete da ga kombinujete sa planom Office 365 Enterprise E3 ali samo za najviše 300 osoba u organizaciji. Da biste saznali više detalja, razgovarajte sa predstavnikom korporacije Microsoft.

U Office 365 možete da dodate ime domena koje posedujete da biste kreirali e-adrese zasnovane na domenu. Pronađite registar domena ili dobavljača usluga DNS hostinga. Uporedite upravljanje domenom u Office 365 pretplatama.

Microsoft stručnjaci su obučena IT i razvojna preduzeća koja vam mogu pomoći da se prebacite na Office 365 ili razvijete prilagođena rešenja za preduzeće. Spisak svih Microsoft stručnjaka možete da pronađete na lokaciji Microsoft Pinpoint.

Pristup internetu je potreban za instaliranje i aktiviranje svih Office 365 planova i za upravljanje nalogom pretplate. Internet veza je takođe potrebna za pristup Office 365 uslugama produktivnosti u oblaku, uključujući e-poštu, konferencije, IT upravljanje i druge usluge.

Mnogi Office 365 planovi uključuju i verziju sistema Office za računare, na primer Office 365 Business Premium i Office 365 Enterprise E3. Jedna od prednosti posedovanja verzije Office aplikacija za računare jeste da možete da radite van mreže i imate poverenje da će sledeći put kada se povežete na internet sav vaš rad biti automatski sinhronizovan tako da nikada nećete morati da brinete o ažurnosti svojih dokumenata. Vaša verzija sistema Office za računare takođe se automatski ažurira i nadograđuje kada se povežete na internet tako da uvek imate najnovije alatke kao pomoć pri radu. Uporedite Office 365 planove.

„Oblak“ je prepoznatljiv način opisivanja računarskih usluga zasnovanih na vebu koje se hostuju izvan vaše organizacije. Kad koristite usluge zasnovane na tehnologiji oblaka, IT infrastruktura se nalazi izvan vaše lokacije (nelokalno) i održava je treća strana (hostovano), umesto da se nalazi na serveru koji vi održavate i koji se nalazi u vašoj kući ili preduzeću (lokalno). Na primer, uz Office 365, skladište informacija, izračunavanje i softver nalaze se na serverima koje poseduje Microsoft i njima se upravlja daljinski. Mnoge usluge koje svakodnevno koristite su deo oblaka – sve od e-pošte zasnovane na oblaku do mobilnog bankarstva i skladištenja fotografija na mreži. Pošto se ova infrastruktura nalazi na mreži ili „u oblaku“, možete joj pristupiti sa gotovo bilo kog mesta, sa računara, PC računara, laptopa, tableta, pametnog telefona ili drugog uređaja sa internet vezom.

Planovi Office 365 Small Business Premium i Office 365 Midsize Business zamenjeni su novim planom koji se zove „Office 365 Business Premium“. Office 365 Business Premium kombinuje najbolje funkcije i usluge u jednom planu, sa najviše 300 korisnika.

Povezani proizvodi
Čovek koji radi na laptopu koristeći Exchange Online.

Exchange Online

Hostovana e-pošta poslovne klase i kalendari kojima možete pristupati sa više uređaja.

Saznajte više

Office 365 Business Essentials

Office 365 Business Essentials

Za preduzeća koja žele usluge u oblaku bez pretplate na verziju sistema Office za računare.

Saznajte više

Muškarac i žena za konferencijskim stolom koriste Office 365 Enterprise na laptop računarima.

Office Enterprise E3

Preuzmite najnoviji Office paket i napredne usluge za velika preduzeća kojima možete da pristupate gotovo sa bilo kog mesta i radite na svoj način.

Saznajte više

1Publisher: Samo program i/ili funkcije za klijentsi Windows računar; ne može se koristiti na više uređaja. OneNote for Mac dostupan je kao zasebno preuzimanje sa lokacije Mac App Store. Aplikacija Lync uključena u Office 365 Business Essentials, Office 365 Business Premium i Office 365 Enterprise E1 ne sadrži PSTN mogućnosti dostupne u verziji koja se isporučuje uz Office 365 ProPlus i Office 365 Enterprise E3.

iPad je registrovani žig preduzeća Apple Inc., registrovanog u SAD i drugim zemljama.
Zatvori
 • Vaše postavke idu sa vama pa možete odmah da se bacite na posao kada se prijavite na nalog.

  Vaše postavke idu sa vama pa možete odmah da se bacite na posao kada se prijavite na nalog.

 • Uvek imajte najnoviju verziju Office aplikacija na koje se oslanjate, na računaru i na uređajima.

  Uvek imajte najnoviju verziju Office aplikacija na koje se oslanjate, na računaru i na uređajima.

 • Uštedite to vreme koje provedete vamo-tamo. Radite zajedno na dokumentima u realnom vremenu i videćete promene svih osoba.

  Uštedite to vreme koje provedete vamo-tamo. Radite zajedno na dokumentima u realnom vremenu i videćete promene svih osoba.

Zatvori
 • Sa pojednostavljenog administratorskog portala možete brzo da podesite usluge, od preuzimanja softvera do kreiranja veb lokacije, i jednostavno da upravljate njima.

  Sa pojednostavljenog administratorskog portala možete brzo da podesite usluge, od preuzimanja softvera do kreiranja veb lokacije, i jednostavno da upravljate njima.

 • Dodajte korisnike za nekoliko sekundi. Uštedite administratorsko vreme i brzo dajte novim korisnicima pristup Office 365 uslugama.

  Dodajte korisnike za nekoliko sekundi. Uštedite administratorsko vreme i brzo dajte novim korisnicima pristup Office 365 uslugama.

 • Možete da dodate sopstveno ime domena u usluzi Office 365 da biste prilagodili e-adrese i adrese veb lokacija i izgradili svoje prisustvo na mreži.

  Možete da dodate sopstveno ime domena u usluzi Office 365 da biste prilagodili e-adrese i adrese veb lokacija i izgradili svoje prisustvo na mreži.

Zatvori
 • Povežite se na svoj način brzo uz Lync. Započnite ćaskanje, pregledajte rasporede i pridružujte se sastancima jednim klikom.

  Povežite se na svoj način brzo uz Lync. Započnite ćaskanje, pregledajte rasporede i pridružujte se sastancima jednim klikom.

 • Uz Lync Web App zasnovan na pregledaču svako može da se pridruži sastancima na mreži, čak i ako na svom računaru nema instaliran Lync.

  Uz Lync Web App zasnovan na pregledaču svako može da se pridruži sastancima na mreži, čak i ako na svom računaru nema instaliran Lync.