Odaberite tržište naplate:
Preuzmite najbolju uslugu u klasi kojoj možete pristupiti sa bilo kog mesta uz Office 365 Business Essentials.
Office 365

Business Essentials

Radite najbolje što umete bilo gde sa uvek ažurnim Office alatkama i uslugama za saradnju.
{O365BizEssAnn|price}
korisnik/mesec
godišnja obaveza
{O365BizEssMonth|price}
korisnik/mesec
mesečna obaveza
U cenu nije uračunat porez.
Essentials sa velikim uticajem

Želite da se vaše preduzeće istakne, a Office 365 može da vam pomogne da ostavite sjajan utisak. Možete jednostavno da dodate svoje prilagođeno ime domena za e-adresu kako biste povećali prepoznatljivost imena. A sastanci sa klijentima i partnerima na mreži uz HD video konferencije i deljenje ekrana će im pokazati koliko ste profesionalni.

Žena radi na uređaju u kuhinji koristeći Office 365 Business Essentials.
 Radnik pristupa Office datotekama na telefonu uz Office 365 Business Essentials.
Uradite sve, svuda gde je posao

Potrebno je da možete da koristite Office alatke sa bilo kog mesta, na svim uređajima, a Office 365 vam daje tu fleksibilnost. Pristupajte e-pošti, sastancima i drugim uslugama na mreži. Kreirajte, uređujte i delite Word, PowerPoint, Excel i OneNote datoteke na mreži i uvek imajte poslednje promene od svih osoba za datoteku, čak i ako ih unose istovremeno. Za još veću fleksibilnost, Office 365 možete da koristite i uz verziju sistema Office za računare.1

Jednostavno podešavanje i upravljanje

Počnite sa korišćenjem usluga brzo. Izvršite primenu pomoću detaljnih uputstava i brzo podesite korisnike. Pristupite centru administracije sa bilo kog mesta da biste jednostavno upravljali svim uslugama, od naloga e-pošte do pravila za deljenje datoteka. Sa garantovanih 99,9% operativnog rada i složenim dizajnom orijentisanim ka oporavku možete da radite bez prekida i kašnjenja.

Čovek za računarom. Office 365 centru administracije možete pristupiti sa bilo kog mesta.

Office 365 Business Essentials obuhvata:

E-pošta i kalendari Koristite e-poštu poslovne klase preko bogatog i poznatog Outlook iskustva kojem možete da pristupite sa računara2 ili sa veb pregledača koristeći Outlook Web App. Dobijte prijemno sanduče od 50 GB po korisniku i šaljite priloge do 25 MB.
Konferencije na mreži Hostujte sastanke na mreži uz zvuk i video koristeći deljenje ekrana jednim klikom i HD video konferencije.
Razmena trenutnih poruka i Skype povezivanje Povežite se sa drugim Lync korisnicima pomoću trenutnih poruka, glasovnih poziva i video poziva i obavestite osobe o svojoj dostupnosti pomoću statusa na mreži. Delite prisutnost, trenutne poruke i audio pozivanje sa Skype korisnicima.
Društveno umrežavanje Održavajte ideje i posao u koraku sa poslovnim društvenim umrežavanjem, koje olakšava saradnju sa pravim osobama i koje sadrži naprednu podršku, bezbednost, administraciju i integracije.
Jednostavno deljenje datoteka OneDrive for Business pruža 1 TB prostora za skladištenje za svakog korisnika za pristup dokumentima na gotovo svim mestima. Delite datoteke sa drugima u organizaciji i izvan nje, kontrolišite ko može da vidi i uređuje svaku datoteku i jednostavno sinhronizujte datoteke sa računarima i uređajima.
Lokacije tima Omogućite jednostavan pristup dokumentima i njihovo deljenje uz 10 GB osnovnog prostora za skladištenje, kao i 500 MB prostora za skladištenje po korisniku.
Aplikacije za mobilne uređaje Pristupajte Word, Excel i PowerPoint dokumentima i uređujte i prikazujte ih na Windows Phone uređajima. Koristite aplikacije OneNote, OWA, Lync Mobile i SharePoint Newsfeed na većini uređaja.3
Svi Office 365 planovi za preduzeća obuhvataju:
Pouzdanost Budite bez briga znajući da usluge dolaze uz garantovanih 99,9% operativnog rada i finansijski podržan ugovor o nivou usluga (SLA).
Bezbednost Vaši podaci su vaši. Mi ih štitimo, kao i vašu privatnost.
Administracija Primenjujte Office 365 i upravljajte njim u organizaciji, bez IT stručnosti. Za nekoliko minuta možete da dodate i uklonite korisnike.
Ažurnost Nije potrebno da plaćate nadogradnju verzija; ažuriranje je uključeno u pretplatu. Nove funkcije se redovno dostavljaju Office 365 klijentima.
Active Directory integracija Upravljajte akreditivima i dozvolama korisnika. Jedinstveno prijavljivanje i sinhronizacija sa uslugom Active Directory.
Podrška Microsoft podrška obezbeđuje odgovore preko telefona i na mreži, resurse sa uputstvima i veze sa drugim Office 365 klijentima za podešavanje i brzo rešavanje problema.

Najčešća pitanja

Office 365 Business Essentials podržava najviše 300 korisnika. Ako imate više od 300 korisnika ili mislite da ćete ih ubrzo imati, pogledajte naše druge opcije za planove.

Office 365 Business Essentials najbolje radi sa najnovijom verzijom sistema Office, Office 2010 i Office 2011 for Mac. Office 365 radi sa pomalo ograničenom funkcionalnošću sa sistemom Office 2007. Nije vam potrebna verzija sistema Office za računare da biste koristili Office 365 Business Essentials. Međutim, imaćete mnogo bogatije iskustvo i moći ćete da radite van mreže ako povežete verziju sistema Office za računare sa Office 365 uslugama.

Možete da plaćate pomoću svih poznatijih kreditnih kartica, a iznos pretplate će se prikazati na izvodu kreditne kartice.

Možete da odaberete plaćanje mesečne obaveze ili plaćanje godišnje obaveze za Office 365 Business Essentials.
 • Plaćanje mesečne obaveze: Plaćate od meseca do meseca i možete da otkažete u svakom trenutku.
 • Plaćanje godišnje obaveze: Prijavljujete se za jednogodišnju pretplatu, ali možete da odaberete da plaćate od meseca do meseca čitave godine kada se prijavljujete. Postoji popust za korišćenje ove opcije plaćanja.

Uvek možete da otkažete pretplatu. Office 365 Business Essentials pretplate dostupne su za plaćanje mesečne obaveze ili plaćanje godišnje obaveze. Za pretplate sa mesečnom obavezom ne postoji kazna za otkazivanje ugovora u bilo kom trenutku. Za pretplate sa godišnjom obavezom koje se plaćaju od meseca do meseca mogu da važe neke kazne ako se otkažu rano. Pretplate sa godišnjom obavezom koje se plaćaju unapred ne dobijaju refundaciju ako se otkažu pre isteka čitavog perioda trajanja ugovora. Pročitajte čitav Microsoft ugovor o pretplati na mreži.

Vaši podaci su vaši. Ako odlučite da otkažete Office 365 pretplatu, možete preuzeti podatke – na primer, e-poštu i dokumente na lokacijama tima – i sačuvati ih na drugu lokaciju. Trebalo bi da sačuvate podatke pre otkazivanja pretplate. Kada otkažete pretplatu, podaci povezani sa Office 365 nalogom biće dostupni administratorima na nalogu sa ograničenom funkcionalnošću tokom 90 dana.

Da. Ako je potrebno da izvršite nadogradnju, nalog možete da prebacite na drugačiji plan. Na primer, plan Office 365 Business možete da nadogradite na plan Office 365 Enterprise.

U većini slučajeva možete da koristite čarobnjak za prebacivanje između planova u centru administracije kako biste nadogradili plan. Ako pretplata ima više od 300 korisnika ili ako ste koristili prepaid karticu za kupovinu plana, čarobnjak za prebacivanje između planova nije dostupan. Planovi koji ne ispunjavaju uslove za čarobnjak za prebacivanje između planova mogu da se prebace ručno. Saznajte više o nadogradnji Office 365 planova.

NAPOMENA: Kada vršite nadogradnju naloga, ime domena se prenosi na vaš novi nalog, bez obzira na to da li prenosite sopstveno ime domena u Office 365 nalog ili podešavate ime domena pomoću usluge Office 365.

Da, možete da mešate i uklapate Office 365 planove. Međutim, postoje izvesna ograničenja za proizvode i licence. Na primer, ako imate Office 365 Business Premium plan koji ima ograničenje od 300 korisnika, možete da ga kombinujete sa planom Office 365 Enterprise E3 ali samo za najviše 300 osoba u organizaciji. Da biste saznali više detalja, razgovarajte sa predstavnikom korporacije Microsoft.

U Office 365 možete da dodate ime domena koje posedujete da biste kreirali e-adrese zasnovane na domenu. Pronađite registar domena ili dobavljača usluga DNS hostinga. Uporedite upravljanje domenom u Office 365 pretplatama.

Microsoft stručnjaci su obučena IT i razvojna preduzeća koja vam mogu pomoći da se prebacite na Office 365 ili razvijete prilagođena rešenja za preduzeće. Spisak svih Microsoft stručnjaka možete da pronađete na lokaciji Microsoft Pinpoint.

„Oblak“ je prepoznatljiv način opisivanja računarskih usluga zasnovanih na vebu koje se hostuju izvan vaše organizacije. Kad koristite usluge zasnovane na tehnologiji oblaka, IT infrastruktura se nalazi izvan vaše lokacije (nelokalno) i održava je treća strana (hostovano), umesto da se nalazi na serveru koji vi održavate i koji se nalazi u vašoj kući ili preduzeću (lokalno). Na primer, uz Office 365, skladište informacija, izračunavanje i softver nalaze se na serverima koje poseduje Microsoft i njima se upravlja daljinski. Mnoge usluge koje svakodnevno koristite su deo oblaka – sve od e-pošte zasnovane na oblaku do mobilnog bankarstva i skladištenja fotografija na mreži. Pošto se ova infrastruktura nalazi na mreži ili „u oblaku“, možete joj pristupiti sa bilo kog mesta, sa računara, PC računara, laptop računara, tableta, pametnog telefona ili drugog uređaja sa internet vezom.

Office 365 Small Business je preimenovan u Office 365 Business Essentials. Office 365 Business Essentials obuhvata sve funkcije plana Office 365 Small Business, kao i dodatke i poboljšanja. Na primer, Active Directory je dodat u Office 365 Business Essentials, a maksimalni broj korisnika je povećan sa 25 na 300.

Povezani proizvodi
Čovek koji radi na laptopu koristeći Exchange Online.

Exchange Online

Hostovana e-pošta poslovne klase i kalendari kojima možete pristupati sa više uređaja.

Više informacija

Čovek koji radi na laptopu i koristi Office 365 Business Premium.

Office 365 Business Premium

Za preduzeća kojima je osim usluga u oblaku potrebna i najnovija verzija sistema Office za stone računare.

Više informacija

Office 365 Enterprise E1

Office 365 Enterprise E1

Za preduzeća kojima su potrebne najnovije usluge za saradnju uz kontrolu i fleksibilnost IT-ja.

Više informacija

1Office 365 Business Essentials je kompatibilan sa verzijama za računare najnovije verzije sistema Office, Office 2010, Office 2007 (uz pomalo smanjenu funkcionalnost), Office 2011 for Mac i Office 2008 for Mac.

2Planovi koji ne obuhvataju verziju sistema Office za računare rade uz najnovije verzije sistema Outlook, Outlook 2010, Outlook 2007 (uz pomalo smanjenu funkcionalnost), Outlook 2011 for Mac i Outlook 2008 for Mac.

3Ove aplikacije za mobilne uređaje ne zahtevaju pretplatu, ali možda imaju druge zahteve. Više informacija.

Zatvori
 • Vaše postavke idu sa vama pa možete odmah da se bacite na posao kada se prijavite na nalog.

  Vaše postavke idu sa vama pa možete odmah da se bacite na posao kada se prijavite na nalog.

 • Uvek imajte najnoviju verziju Office aplikacija na koje se oslanjate, na računaru i na uređajima.

  Uvek imajte najnoviju verziju Office aplikacija na koje se oslanjate, na računaru i na uređajima.

 • Uštedite to vreme koje provedete vamo-tamo. Radite zajedno na dokumentima u realnom vremenu i videćete promene svih osoba.

  Uštedite to vreme koje provedete vamo-tamo. Radite zajedno na dokumentima u realnom vremenu i videćete promene svih osoba.

Zatvori
 • Sa pojednostavljenog administratorskog portala možete brzo da podesite usluge, od preuzimanja softvera do kreiranja veb lokacije, i jednostavno da upravljate njima.

  Sa pojednostavljenog administratorskog portala možete brzo da podesite usluge, od preuzimanja softvera do kreiranja veb lokacije, i jednostavno da upravljate njima.

 • Dodajte korisnike za nekoliko sekundi. Uštedite administratorsko vreme i brzo dajte novim korisnicima pristup Office 365 uslugama.

  Dodajte korisnike za nekoliko sekundi. Uštedite administratorsko vreme i brzo dajte novim korisnicima pristup Office 365 uslugama.

 • Možete da dodate sopstveno ime domena u usluzi Office 365 da biste prilagodili e-adrese i adrese veb lokacija i izgradili svoje prisustvo na mreži.

  Možete da dodate sopstveno ime domena u usluzi Office 365 da biste prilagodili e-adrese i adrese veb lokacija i izgradili svoje prisustvo na mreži.

Zatvori
 • Povežite se na svoj način brzo uz Lync. Započnite ćaskanje, pregledajte rasporede i pridružujte se sastancima jednim klikom.

  Povežite se na svoj način brzo uz Lync. Započnite ćaskanje, pregledajte rasporede i pridružujte se sastancima jednim klikom.

 • Uz Lync Web App zasnovan na pregledaču svako može da se pridruži sastancima na mreži, čak i ako na svom računaru nema instaliran Lync.

  Uz Lync Web App zasnovan na pregledaču svako može da se pridruži sastancima na mreži, čak i ako na svom računaru nema instaliran Lync.