Delite datoteke sa gotovo svake lokacije u sistemu Office 365.
Strelica

Jednostavno deljenje datoteka

Saradnja na dokumentima sa bilo koje lokacije
Omogućite svima da rade zajedno, bez obzira na to gde se nalaze. Sarađujte na dokumentima sa članovima tima, delite izveštaje sa poslovnim partnerima i povezujte se sa klijentima.
Dve osobe koriste jedan tablet uređaj za saradnju na datoteci.

Jednostavno skladištenje, sinhronizovanje i deljenje datoteka

Jednog momenta radite na dokumentima sa kolegama u blizini vas, a sledećeg radite sa klijentima u inostranstvu na različitim datotekama. To možete postići bez problema pomoću sistema Office u oblaku, koji vam omogućava razne načine za skladištenje, organizaciju i deljenje datoteka sa osobama unutar i izvan organizacije. Takođe, nećete imati glavobolje zbog kontrole verzija. Vaše datoteke su uvek ažurirane, tako da svi mogu da pristupe najnovijoj master kopiji.

Pojednostavljeni timski rad

Kreirajte lako novu timsku fasciklu u programu Outlook, bez IT sektora, da biste pomogli timovima da brzo dođu do potrebnih stavki.

Preuzimanje datoteka sa bilo koje lokacije

Sa skladištem za lične dokumente veličine 1 TB datoteke možete da skladištite na mreži da biste mogli da im pristupite uvek i svuda, sa računara, tableta ili telefona.

Deljenje sa lične lokacije

Kad datoteke skladištite na mreži u skladištu za lične dokumente, možete ih lako deliti sa osobama unutar i izvan organizacije, sinhronizovati i kontrolisati pristup.

Šest osoba je okupljeno za stolom u sobi za sastanke.

Unutrašnje i spoljno deljenje

Potrebno je da delite datoteke sa osobama u vašoj kompaniji kao i sa onima izvan nje, i to morate da izvedete jednostavno i samouvereno. Pomoću sistema Office 365 možete efikasno da delite dokumente, a da ste i dalje u mogućnosti da kontrolišete ko može da vidi i uređuje svaku datoteku. Dokumente možete da kreirate, uređujete i redigujete sa drugima, i to u realnom vremenu, čime se štedi na vremenu i održava sinhronizaciju. Uz ovakvu podršku za saradnju, možete da napredujete sa radom na projektima.

Zajednički rad na istoj datoteci

Pozovite osobe izvan organizacije da pristupe datotekama na mreži. Vi kontrolišete ko sve i šta tačno može da vidi i uređuje. Komentare i statuse lako dodajte, odgovorite na njih i pratite njihove ispravke.

Moć društvenog umrežavanja

Poslovni planovi uključuju društveno umrežavanje da bi poboljšali saradnju i podstakli inovaciju. Preuzimajte automatski isporučene ispravke dokumenata i lokacija.

Brzo pronalaženje deljenih dokumenata

Nema potrebe da tražite dokument koji kolega ili partner deli sa vama. Pronađite ga brzo pomoću prikaza „Deljeno sa mnom“ na ličnoj lokaciji za skladište na mreži.

Tri člana tima za saradnju koriste tablet i laptop računare.

Održavanje sinhronizacije timova

Saradnja je način na koji se danas obavlja posao, ali u saradnji izazov predstavlja okupljanje svih onih koji rade zajedno na najskorijoj verziji dokumenta. Dobro je poznato koliko se vremena gubi kada niste u mogućnosti to da izvedete. Office 365 vam to omogućuje na brojne načine da bi svima obezbedio brzo pronalaženje potrebnih datoteka i brzo napredovanje svih članova tima zajedno.

Organizovanje e-pošte projekta

Svu e-poštu projekta i deljene dokumente čuvajte zajedno na jednom mestu, sa posebnim poštanskim sanučetom za projekat, kome samo članovi tima mogu da pristupe, tako da se ne gubi vreme na pretraživanje potrebnih stavki.

Korišćenje lokacija tima za projekte

Upravljajte pristupom lokaciji tima. Automatske smernice, zaštita prava i arhiviranje pomoći će vam u čuvanju timskih resursa.

Kreiranje blogova i wiki stranica

Pomoću blogova i wiki stranica delite ideje da biste podstakli jedinstvo tima i motivaciju za rad na projektu. Da biste pomogli praćenje tokova projekata, zadatke možete dodeljivati u celom timu i videti ih na vremenskoj osi.

Pronalaženje plana za preduzeće

Razvili smo planove koji zadovoljavaju jedinstvene potrebe preduzeća svih razmera, od objedinjenih potreba produktivnosti i komunikacije do naprednih mogućnosti kontrole i usklađenosti.

Pogledajte planove i cenePogledajte planove i cene

Mom preduzeću su potrebne samo Office aplikacije

Da biste upravljali promenljivim poslovnim potrebama, nudimo nekoliko opcija koje podrazumevaju samo Office

Resursi

Pronađite odgovore na vaša pitanja i potražite detaljnije informacije o tome šta sve Office 365 može da učini za vaše preduzeće, šta uključuje i kako funkcioniše.