• Brzo kreirajte prilagođene aplikacije, čak i ako niste projektant*

  Access sada ne predstavlja samo način za kreiranje baza podataka na radnoj površini. To je jednostavna alatka koju možete da primenite kada želite brzo da kreirate aplikacije za baze podataka u pregledaču koje će vam olakšati vođenje poslovanja. Vaši podaci se automatski skladište u SQL bazu podataka, što znači da su bezbedni kao nikada do sada, dok aplikacije možete bez problema da delite sa kolegama.

  Predlošci aplikacija. Počnite lagano tako što ćete kreirati prilagođene aplikacije ili pronaći inspiraciju u kolekciji novih predložaka aplikacija profesionalnog dizajna.

  Predlošci tabela. Znate šta biste želeli da pratite pomoću prilagođene aplikacije? Samo počnite da kucate u okviru za tekst „Dodavanje tabela“, a zatim odaberite neku od relevantnih tabela da biste brzo definisali polja, odnose i pravila između njih. Za nekoliko minuta moći ćete da koristite novu aplikaciju!

  *Komponenta Access Services je obavezna, prodaje se zasebno u okviru odabranih ponuda za Office 365, SharePoint Online i SharePoint Server 2013.

  Brzo kreirajte prilagođene aplikacije, čak i ako niste projektant.
 • Isprobajte rad u aplikacijama koje se lako koriste dok rastu sa vašim poslovanjem*

  „Iskustvo u radu sa aplikacijom“. Zahvaljujući aplikacijama koje automatski obezbeđuju atraktivan interfejs jednostavan za korišćenje i konzistentno korisničko iskustvo, nikada više nećete strepeti od toga da će se korisnici „izgubiti u mnoštvu podataka“. Access koristi kôd koji kreira ovaj profesionalni izgled i doživljaj.

  Kontrola povezanih stavki. Korisnici ne moraju da menjaju ekrane da bi zavirili u dodatne relevantne informacije u bazi podataka, što im pruža pravi kontekst prilikom pregledanja ili unošenja informacija.

  Kontrola automatskog dovršavanja. Korisnici aplikacija sada mogu mnogo lakše i uz manje mogućih grešaka da unose podatke jer su tu padajući meniji i preporuke napravljene na početku unošenja podataka. Pronalaženja omogućavaju izvlačenje odnosa između zapisa u različitim tabelama.

  *Komponenta Access Services je obavezna, prodaje se zasebno u okviru odabranih ponuda za Office 365, SharePoint Online i SharePoint Server 2013.

  Isprobajte rad u aplikacijama koje se lako koriste iako rastu sa vašim poslovanjem.
 • Delite podatke i kontrolišite pristup njima na lakši način*

  Aplikacije za SharePoint primenu. S obzirom da su tu Access Services i SharePoint Online ili lokalni SharePoint Server 2013, sada je lako upravljati Access aplikacijama i pratiti ih u pregledaču preko SharePoint lokacije kompanije. To omogućava pristup za veći broj korisnika i kontrolu dozvola kakvu pruža SharePoint pruža, kao i uvid u korišćenje aplikacije.

  Skladištenje podataka na SQL Serveru. Potpora je premeštena na SQL Server i Microsoft Azure SQL bazu podataka, što pruža dodatnu pouzdanost, jaku bezbednost, proširivost i dugoročno upravljanje. Access aplikacije sada iskorišćavaju standardnu SQL sintaksu i krucijalnu potporu, bez obzira da li se primenjuje lokalno ili u oblaku.

  *Komponenta Access Services je obavezna, prodaje se zasebno u okviru odabranih ponuda za Office 365, SharePoint Online i SharePoint Server 2013.

  Delite podatke i kontrolišite pristup njima na lakši način.

Neka

sve što radite blista

Povežite se

na blog
Pronađite predloške za dobrovoljne priloge, projekte, zalihe proizvoda, kontakte i druge baze podataka na vebu.
Od iskusnih pripadnika Access zajednice naučite više o veb-upitima i izveštajima, korišćenju Access podataka u programu Excel i još mnogo toga.

Nabavite pomoć

za pitanja o programu Access