Uklanjanje osoba iz pretplate

Ako samo želite da učinite dostupnim više Office instalacija, možete deaktivirati jednu od njih. Tako možete instalirati Office na drugom uređaju i sve osobe sa kojima delite moći će da koriste vaše pogodnosti pretplate poput dodatnog prostora za skladištenje u usluzi OneDrive.

Ako u potpunosti uklonite osobu iz pretplate, ona gubi sve pogodnosti pretplate. To znači:

  • Moći će da pogledaju i odštampaju Office dokumente, ali neće moći da ih uređuju ili da kreiraju nove.
  • Neće moći da koriste Office Mobile.
  • Gube 1 TB prostora za skladištenje u usluzi OneDrive.
  • Ako su iskoristili nešto od tih dodatnih 1 TB, i dalje mogu da preuzimaju svoje datoteke ali neće moći da ih uređuju u usluzi OneDrive niti da otpremaju nove. Da biste saznali više, idite na lokaciju OneDrive.com i izaberite stavku Upravljanje skladištem.

Da biste uklonili nekoga iz pretplate, idite na stranicu svog naloga. U odeljku Deljenje pogodnosti pretplate, pronađite osobu koju želite da uklonite, a zatim kliknite na dugme Ukloni.

Da biste neku osobu uklonili iz pretplate, kliknite na dugme „Ukloni“ tik ispod imena te osobe.

Nakon toga, pošaljite e-poruku kako biste je obavestili o tome.

 
 
Primenljivo na:
Access 2013, Excel 2013, OneNote 2013, Outlook 2013, PowerPoint 2013, Publisher 2013, Word 2013, Excel for Mac 2011, PowerPoint for Mac 2011, Word for Mac 2011