Prijavljivanje u sistem Office 2013

Šta dobijate od prijavljivanja u sistem Office 2013? Možete prionuti na posao gde želite i kad to želite. Prijavljivanjem u sistem Office 2013, možete sačuvati Office dokumente na mreži da biste im pristupili i delili ih sa bilo kim sa gotovo svakog mesta. Takođe, možete pristupiti vašim temama i podešavanjima bilo gde da se nalazite. Oni putuju sa vama, čak i kroz druge uređaje.

Ako imate sopstvenu kopiju sistema Office, verovatno koristite lični Microsoft nalog (e-adresa i lozinka) – možda iz Hotmail naloga. Ali ako nemate lični nalog, u redu je, možete se upisati za njega tako što ćete otkucati e-adresu koju želite da koristite i kliknuti na dugme Prijavi se. Na sledećem ekranu za prijavljivanje kliknite na dugme Upiši se odmah.

Ukoliko posedujete kopiju sistema Office koja je u vlasništvu vašeg preduzeća ili škola, informacije o nalogu vam prosleđuje preduzeće ili škola i on se naziva „Organizacioni nalog“.

Prvi ekran za prijavljivanje ili ekran za promenu naloga

Drugi ekran za prijavljivanje

Svaki nalog omogućava pristup Microsoft uslugama na mreži i te usluge su različite za svaki nalog. Možete imati obe vrste naloga. Treba samo da se prijavite na nalog na kojem se nalaze Office datoteke sa kojima želite da radite. U bilo kom trenutku možete da se prebacite na drugi nalog.

Da biste videli da li ste se prijavili, potražite svoje ime u desnom gornjem uglu bilo kog Office programa ili kada pokrenete Office program. Kada se prijavite, možete u bilo kom trenutku ažurirati profil ili promeniti nalog.

Prijavljen na lični nalog

 
 
Primenljivo na:
Access 2013, Excel 2013, OneNote 2013, Outlook 2013, PowerPoint 2013, Publisher 2013, Visio 2013, Visio Professional 2013, Word 2013