Hyrja në Office 2013

Pse të hysh në Office 2013? Ç'përfitim ke nga kjo? Si fillim, mund të punosh kudo dhe kurdo. Duke hyrë në Office 2013, mund të ruash në linjë skedarët e Office për t'u qasur tek ata pothuajse kudo dhe për t'i bashkëndarë me këdo. Gjithashtu mund të qasesh te temat dhe parametrat e tu nga kudo. Ata udhëtojnë me ty – edhe nëpër pajisje të ndryshme.

Nëse ke kopjen tënde të Office, ka shumë mundësi të përdorësh llogarinë personale të quajtur llogaria e Microsoft (një adresë e-poste dhe fjalëkalim). Por nuk ka problem nëse nuk ke llogari – mund të regjistrohesh për një të tillë.

Nëse kopja e Office është e biznesit ose e shkollës, përdor llogarinë organizative. Informacioni i llogarisë të jepet nga biznesi ose nga shkolla jote.

Secila prej llogarive të lejon të qasesh në shërbimet në linjë të Microsoft dhe këto shërbime mund të jenë të ndryshme për çdo llogari. Mund t'i kesh të dyja llogaritë. Thjesht hyr në llogarinë që ka skedarët e Office në të cilat dëshiron të punosh.

Dritarja kryesore e hyrjes në Office

Për të parë nëse ke hyrë, kërko emrin tënd në cepin e sipërm djathtas të çdo programi të Office ose kur nis një program të Office. Pasi të hysh, mund të përditësosh profilin tënd ose të ndërrosh nga këtu llogaritë në çdo kohë.

I hyrë në një llogari personale

 
 
Vlen për:
Access 2013, Excel 2013, OneNote 2013, Outlook 2013, PowerPoint 2013, Project Professional 2013, Project Standard 2013, Publisher 2013, Visio 2013, Visio Professional 2013, Word 2013