Ștergerea unui mesaj

Ștergeți mesajele de care nu mai aveți nevoie sau nu doriți să le mai vedeți în Inbox sau în folderele de corespondență.

  • În lista de mesaje, când indicați sau selectați un mesaj, apare pictograma pictogramă Ștergere. Pentru a șterge mesajul, apăsați pe pictogramă Ștergere.

Comanda Ștergere mesaj în lista de mesaje

  • Dacă un mesaj este deschis în propria sa fereastră, faceți clic pe Mesaj > Ștergere.

Comanda Ștergere pe panglică

Când un mesaj este șters în Outlook 2013, acesta este mutat în folderul Elemente șterse.

Dacă doriți să ocoliți folderul Elemente șterse și să ștergeți definitiv un mesaj, apăsați pe Shift+Delete sau pe Shift+pictogramă Ștergere. Nu veți avea ocazia să vă răzgândiți ulterior și să recuperați mesajul.

O secundă! M-am răzgândit

Dacă mesajul pe care doriți să îl păstrați se află încă în folderul Elemente șterse, glisați mesajul din folderul Elemente șterse în alt folder. Când folderul este golit pentru conturile POP3 (POP3: Un protocol obișnuit care este utilizat pentru regăsirea mesajelor de poștă electronică de pe un server de poștă electronică din Internet.), IMAP (IMAP (Protocol de acces la mesaje pe Internet): Spre deosebire de protocoalele de poștă electronică Internet, cum ar fi POP3, care furnizează numai un singur folder Inbox pe server, IMAP permite crearea mai multor foldere pe server pentru salvarea și organizarea mesajelor care se pot accesa din mai multe computere.) și Microsoft Hotmail, mesajul este șters definitiv.

Există o excepție pentru unele conturi Microsoft Exchange Server. Dacă este activată, puteți recupera mesajele șterse pentru o perioadă de timp limitată. Perioada de timp este setată de administratorul Exchange.

 
 
Se aplică la:
Office 365 Enterprise, Office 365 Midsize Business user, Office 365 premium pentru firme mici, Outlook 2013