Ce se întâmplă când se termină Office Preview?

Versiunea Office Preview se termină (expiră) la aproximativ 60 de zile după ce Office 2013 devine disponibil pe piață. Vă vom reaminti atunci când deschideți un program Office. După ce Preview se termină, programele Office intră în modul doar în citire, însemnând că nu veți putea decât să vizualizați și să imprimați.

Înainte de a instala versiunea lansată a Office 2013, va trebui să eliminați versiunea Preview. Consultați Dezinstalarea Microsoft Office 2013 sau Office 365 pentru mai multe informații, precum și pentru un utilitar Fix it care va elimina automat versiunea Preview.

Dacă ați instalat versiunea Preview pentru Office 365 Premium pentru firme mici sau Office 365 Enterprise, toate informațiile din contul Preview se șterg atunci când versiunea Preview se termină, inclusiv datele de e-mail și de calendar, site-urile web și documentele încărcate. Aveți grijă să mutați tot ceea ce doriți să păstrați în altă locație, cum ar fi OneDrive.

Toate produsele Preview pentru specialiștii IT instalate de pe TechNet expiră la 30 iunie 2013 și nu vor mai funcționa după acea dată.

 
 
Se aplică la:
Access 2013, Excel 2013, OneNote 2013, Outlook 2013, PowerPoint 2013, Project Professional 2013, Project Standard 2013, Publisher 2013, Visio 2013, Visio Professional 2013, Word 2013