Wat gebeurt er als de Office Preview eindigt?

De Office Preview eindigt (verloopt) ongeveer 60 dagen nadat Office 2013 beschikbaar wordt voor uw land. U ontvangt een herinnering wanneer u een Office-programma opent. Wanneer de Preview afloopt, werken Office-programma's alleen in de alleen-lezenmodus, wat inhoudt dat u alleen nog kunt bekijken en afdrukken.

Voordat u de releaseversie van Office 2013 installeert, moet u de Preview-versie verwijderen. Zie Microsoft Office 2013 of Office 365 verwijderen voor meer informatie, inclusief een Fix it waarmee de Preview automatisch wordt verwijderd.

Als u de Preview van Office 365 voor Professionals en Kleine Bedrijven Premium of Office 365 Enterprise hebt geïnstalleerd, worden alle gegevens van de Preview-account verwijderd wanneer de Preview eindigt, inclusief e-mail- en agendagegevens, websites en geüploade documenten. Zorg er daarom voor dat u de gegevens die u wilt bewaren naar een andere locatie verplaatst, zoals OneDrive.

Alle Preview-producten voor IT-professionals van TechNet verlopen op 30 juni 2013. Na die datum kunnen deze producten niet meer worden gebruikt.

 
 
Van toepassing op:
Access 2013, Excel 2013, OneNote 2013, Outlook 2013, PowerPoint 2013, Project Professional 2013, Project Standard 2013, Publisher 2013, Visio 2013, Visio Professional 2013, Word 2013