Iemand uit uw abonnement verwijderen

Als u alleen meer Office-installaties beschikbaar wilt maken, kunt u een installatie deactiveren. Zo kunt u Office installeren op een andere computer en kan iedereen waarmee u uw abonnement deelt, nog steeds gebruikmaken van de voordelen ervan, zoals extra opslagruimte op OneDrive.

Als u iemand volledig uit uw abonnement wilt verwijderen, verliest deze persoon alle voordelen van het abonnement. Dit houdt het volgende in:

  • De persoon kan zijn of haar Office-bestanden nog steeds weergeven en afdrukken, maar kan ze niet bewerken en geen nieuwe bestanden maken.
  • De persoon kan Office Mobile niet gebruiken.
  • De persoon raakt de 1 TB opslagruimte op OneDrive kwijt.
  • Als de persoon een deel van de 1 TB heeft gebruikt, kan hij of zij de bestanden nog steeds downloaden, maar ze niet bewerken in OneDrive en geen nieuwe bestanden uploaden. Voor meer informatie gaat u naar OneDrive.com en klikt u op Opslag beheren.

Als u iemand uit uw abonnement wilt verwijderen, gaat u naar uw accountpagina. Zoek de persoon die u wilt verwijderen in het gedeelte De voordelen van uw abonnement delen en klik op Verwijderen.

Als u iemand uit uw abonnement wilt verwijderen, klikt u op Verwijderen onder de naam van die persoon.

Vervolgens versturen we een e-mail om de persoon op de hoogte te stellen.

 
 
Van toepassing op:
Access 2013, Excel 2013, OneNote 2013, Outlook 2013, PowerPoint 2013, Project Professional 2013, Publisher 2013, Word 2013, Excel voor Mac 2011, PowerPoint voor Mac 2011, Word voor Mac 2011