Hva skjer når prøveversjonen av Office utløper?

Office Preview avsluttes (utløper) ca. 60 etter at Office 2013 blir tilgjengelig i ditt marked. Vil vil minne deg på dette når du åpner et Office-program. Når Preview avsluttes, aktiveres skrivebeskyttet modus for Office-programmer, noe som betyr at du ikke kan gjøre så mye mer enn å vise og skrive ut.

Før du installerer den publiserte versjonen av Office 2013, må du fjerne Preview-versjonen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Avinstallere Microsoft Office 2013 eller Office 365, som omfatter Fix it som vil fjerne Preview-versjonen automatisk.

Hvis du installerte Preview for Office 365 Small Business Premium eller Office 365 Enterprise, vil all informasjonen i Preview-kontoen slettes når Preview-versjonen utløper, inkludert e-post- og kalenderdata, nettsteder og opplastede dokumenter. Husk derfor å flytte all informasjon du vil beholde, til en annen plassering, for eksempel OneDrive.

Alle Preview-produkter for IT-profesjonelle som er installert fra TechNet, utløper 30. juni 2013. Produktene vil ikke fungere etter denne datoen.

 
 
Gjelder:
Access 2013, Excel 2013, Office Shared 2013, OneNote 2013, Outlook 2013, PowerPoint 2013, Project Professional 2013, Project Standard 2013, Publisher 2013, Visio 2013, Visio Professional 2013, Word 2013