Mengalih keluar seseorang daripada langganan anda

Jika anda hanya ingin menyediakan lebih banyak pemasangan Office, anda boleh menyahaktifkan salah satu pemasangan. Dengan cara itu, anda boleh memasang Office pada mesin lain dan semua orang yang berkongsi langganan anda masih dapat menggunakan manfaat langganan anda seperti storan OneDrive tambahan.

Jika anda mengalih keluar seseorang daripada langganan anda sepenuhnya, mereka akan kehilangan semua manfaat langganan anda. Maksudnya:

  • Mereka masih dapat melihat dan mencetak fail Office mereka, tetapi mereka tidak akan dapat mengeditnya atau mencipta yang baru.
  • Mereka tidak akan dapat menggunakan Office Mobile.
  • Mereka akan kehilangan storan 1 TB OneDrive mereka.
  • Jika mereka telah menggunakan mana-mana bahagian storan 1 TB, mereka masih boleh memuat turun fail mereka tetapi mereka tidak akan dapat mengeditnya dalam OneDrive atau memuat naik fail baru. Untuk maklumat lanjut, sila tuju ke OneDrive.com dan klik Urus storan.

Untuk mengalih keluar seseorang daripada langganan anda, pergi ke halaman akaun anda. Dalam seksyen Kongsi manfaat langganan anda, cari individu yang anda ingin alih keluar dan klik Alih Keluar.

Untuk mengalih keluar seseorang daripada langganan anda, di bawah nama mereka, klik Alih Keluar.

Selepas itu, kami akan menghantar mel untuk memberitahu mereka.

 
 
Berkenaan dengan:
Access 2013, Excel 2013, OneNote 2013, Outlook 2013, PowerPoint 2013, Publisher 2013, Word 2013, Excel for Mac 2011, PowerPoint for Mac 2011, Word for Mac 2011