Music class presentation

 Music class presentation 

Опис

Design a music themed presentation with this template featuring five unique slides with musical notes and piano keyboard graphics against a black background.

Набавил
TemplatesWise.com

TemplatesWise.com

Microsoft Partner

За поголема различност, посетете ја TemplatesWise.com локацијата.

Верзија:
PowerPoint 2007 или подоцна
Преземања:
81.715
Големина на датотеката:
259 КБ
Оценка: