Üzenet törlése

Törölheti azokat az üzeneteket, amelyekre már nincs szüksége, vagy amelyeket nem szeretne látni a Beérkezett üzenetek mappában vagy az egyéb levelezőmappákban.

  • Amikor rámutat egy üzenetre vagy kiválaszt egy üzenetet az üzenetek listájában, megjelenik a Törlés ikon ikon. Ha törölni szeretné az üzenetet, kattintson a Törlés ikon ikonra.

Az Üzenet törlése parancs az üzenetlistában

  • Ha egy üzenet meg van nyitva a saját ablakában, kattintson az Üzenet > Törlés parancsra.

A Törlés parancs a menüszalagon

Ha töröl egy üzenetet az Outlook 2013 alkalmazásban, az átkerül a Törölt elemek mappába.

Ha véglegesen, a Törölt elemek mappa kihagyásával szeretné törölni az üzenetet, nyomja le a Shift+Delete billentyűkombinációt, vagy használja a Shift+Törlés ikon kombinációt. Ez esetben hiába gondolja meg magát később, nem tudja visszaállítani az üzenetet.

Álljon meg a menet! Meggondoltam magam

Ha még a Törölt elemek mappában van az az üzenet, amelyet meg szeretne tartani, húzza át a Törölt elemek mappából egy másik mappába. Amikor kiüríti a mappát, az üzenet véglegesen elvész a POP3 (POP3: Széles körben használt protokoll az internetes e-mail kiszolgálókon található üzenetek letöltéséhez.)-, az IMAP (IMAP (Internet Message Access Protocol): Más, a kiszolgálón csupán egyetlen Beérkezett üzenetek mappát biztosító internetes e-mail protokolloktól (például POP3) eltérően az IMAP számos kiszolgálói mappa létrehozását is lehetővé teszi a több számítógépről is elérhető üzenetek mentése és rendezése érdekében.)- és a Microsoft Hotmail-fiókok esetében.

Bizonyos Microsoft Exchange Server-fiókok azonban kivételt képeznek. Ha engedélyezve van ez a lehetőség, korlátozott ideig vissza lehet nyerni az üzeneteket. Az időtartamot az Exchange-rendszergazda állítja be.

 
 
Hatókör:
Office 365 Enterprise, Office 365 Kisvállalati prémium verzió, Office 365 Midsize Business user, Outlook 2013