Egy személy eltávolítása az előfizetésből

Ha egyszerűen csak több Office-telepítési helyet szeretne elérhetővé tenni magának, akkor érdemes inkább inaktiválnia a telepítési példányok egyikét. Így telepítheti az Office-t egy újabb számítógépre, és a személyek, akikkel korábban megosztotta az előfizetését, továbbra is kihasználhatják a megosztás előnyeit, például a plusz OneDrive-tárhelyet.

Ha eltávolít valakit az előfizetéséből, akkor az adott személy ezáltal az előfizetés nyújtotta összes előnyt elveszíti. Ez a gyakorlatban az alábbiakat jelenti az eltávolított személy számára:

  • Továbbra is megtekintheti és nyomtathatja az Office-fájljait, de szerkeszteni nem tudja őket, és újabbakat sem hozhat létre.
  • Nem használhatja az Office Mobile-alkalmazásokat.
  • Elveszíti az 1 TB-nyi OneDrive-tárterületét.
  • Ha felhasználta már az 1 TB-nak egy részét vagy egészét, akkor továbbra is letöltheti a fájljait, szerkeszteni azonban nem tudja őket a OneDrive-ban, és újabb fájlokat sem tölthet fel. További információért látogasson el a OneDrive.com webhelyre, és kattintson a Tárhely kezelése hivatkozásra.

Egy személy előfizetésből való törléséhez nyissa meg a fióklapját. Az Előfizetés megosztása (vagy ehhez hasonló elnevezésű) szakaszban keresse meg az eltávolítandó személyt, és kattintson az Eltávolítás parancsra.

Egy személy előfizetésből való eltávolításához kattintson a név alatti Eltávolítás parancsra.

Ezután rendszerünk egy e-mailben tájékoztatni fogja az érintett személyt.

 
 
Hatókör:
Access 2013, Excel 2013, OneNote 2013, Outlook 2013, PowerPoint 2013, Project Professional 2013, Publisher 2013, Word 2013, Excel for Mac 2011, PowerPoint for Mac 2011, Word for Mac 2011