Uklanjanje iz pretplate

Ako želite osloboditi više instalacija sustava Office, možete ih deaktivirati. Na taj način Office možete instalirati na drugo računalo, a sve osobe kojima ste omogućili zajedničko korištenje moći će i dalje koristiti pogodnosti pretplate, primjerice dodatni prostor za pohranu na servisu OneDrive.

Ako nekoga potpuno uklonite iz pretplate, ta će osoba izgubiti sve pogodnosti pretplate. To znači sljedeće:

  • ta će osoba i dalje moći pregledavati i ispisivati datoteke sustava Office, ali ih neće moći uređivati ni stvarati nove
  • ta osoba neće moći koristiti Office Mobile
  • ta će osoba izgubiti svoj 1 TB prostora za pohranu na servisu OneDrive
  • ako je ta osoba već djelomice iskoristila taj 1 TB, ona će moći preuzimati datoteke, ali ih neće moći uređivati na servisu OneDrive niti će na njega moći prenositi nove datoteke. Dodatne informacije potražite tako da na web-mjestu OneDrive.com kliknete Upravljanje pohranom.

Da biste nekoga uklonili iz pretplate, otvorite stranicu računa. U odjeljku Zajedničko korištenje pogodnosti pretplate pronađite osobu koju želite ukloniti pa kliknite Ukloni.

Da biste nekoga uklonili iz pretplate, kliknite Ukloni ispod imena te osobe.

Potom ćemo je o tome obavijestiti e-poštom.

 
 
Odnosi se na:
Access 2013, Excel 2013, OneNote 2013, Outlook 2013, PowerPoint 2013, Publisher 2013, Word 2013, Excel for Mac 2011, PowerPoint for Mac 2011, Word for Mac 2011