Office 365 Home- tai Office 365 Personal -tilauksen peruuttaminen

Jos peruutat tilauksen, voit käyttää Officea ja kaikkia tilaukseen sisältyviä palveluja tilausjakson päättymiseen asti. Jos sinulla on esimerkiksi vuositilaus, joka päättyy 31. joulukuuta, mutta peruutat sen kesäkuussa, voit käyttää tilattuja palveluja 31. joulukuuta asti. Tämän jälkeen tilausta ei kuitenkaan uusita.

Tilauksen päättymisen jälkeen Office toimii rajoitetun toiminnan tilassa. Tämä tarkoittaa, että voit edelleen avata ja tulostaa tiedostoja, mutta et voi muokata niitä tai luoda uusia. Menetät myös käyttöoikeuden tilaukseesi kuuluviin palveluihin, kuten OneDrive-lisätallennustilaan ja Skype-puheaikaan.

Peruuta tilaus menemällä omalle tilisivullesi. Valitse Uusimistiedot-kohdassa Peruuta tilaus.

Office-tilauksen peruuttaminen

 Huomautus    Jos näytössä näkyy Automaattinen uusiminen: Käytössä , voit Peruuta tilaus -vaihtoehdon sijaan valita Poista automaattinen uusiminen käytöstä . Tilaus ei uusiudu automaattisesti, kun se päättyy.

Jos Peruuta tilaus -vaihtoehto ei ole näkyvissä, tilausta ei tarvitse peruuttaa, koska sitä ei uusita automaattisesti.

Tilauksen uusiutuminen

Voit tarkistaa tilauksen uusiutumispäivän Maksaminen ja laskutus -osan kohdassa Uusimistiedot.

Tilauksen päättymispäivä näkyy Maksaminen ja laskutus -osassa

Tilauksen jatkaminen

Jos muutat tämän jälkeen mielesi ja haluat uusia tilauksesi, mene omalle tilisivullesi ja napsauta keltaista palkkia.

Office-tilauksen peruuttaminen

 
 
Käyttö:
Access 2013, Excel 2013, Office Shared 2013, OneNote 2013, Outlook 2013, PowerPoint 2013, Project Professional 2013, Publisher 2013, Word 2013, Excel for Mac 2011, PowerPoint for Mac 2011, Word for Mac 2011