Henkilön poistaminen tilauksesta

Jos haluat vain vapauttaa Office-asennuksen uudelleen käyttöön, voit poistaa sen aktivoinnin. Näin voit asentaa Officen toiseen koneeseen, ja kaikki tilauksen kanssasi jakavat henkilöt voivat edelleen käyttää tilausetuja, kuten ylimääräistä OneDrive-tallennustilaa.

Jos poistat henkilön tilauksesta kokonaan, hän menettää tilausedut. Tämä tarkoittaa seuraavaa:

  • Hän voi edelleen tarkastella ja tulostaa Office-tiedostoja, mutta ei voi muokata niitä tai luoda uusia.
  • Hän ei voi käyttää Office Mobilea.
  • Hän menettää ylimääräisen 1 Tt:n OneDrive-tallennustilan.
  • Jos henkilö on käyttänyt 1 Tt:n tallennustilaa, hän voi edelleen ladata tiedostoja, mutta ei voi enää muokata niitä OneDrivessa tai ladata uusia tiedostoja. Lisätietoja saat siirtymällä osoitteeseen OneDrive.com ja valitsemalla Tallennustilan hallinta.

Voit poistaa henkilön tilauksesta siirtymällä tilisivulle. Etsi Jaa tilausedut -kohdassa poistettava henkilö ja valitse Poista.

Voit poistaa henkilön tilauksesta valitsemalla hänen nimensä alla Poista.

Henkilölle lähetetään siitä ilmoitus.

 
 
Käyttö:
Access 2013, Excel 2013, OneNote 2013, Outlook 2013, PowerPoint 2013, Project Professional 2013, Publisher 2013, Word 2013, Excel for Mac 2011, PowerPoint for Mac 2011, Word for Mac 2011