Kellegi teise eemaldamine oma tellimusest

Kui soovite lihtsalt rohkem Office’i installe kättesaadavaks muuta, võite mõne installi inaktiveerida. Sel viisil saate Office’i mõnda teise arvutisse installida ja kõik inimesed, kellega olete oma tellimust jaganud, saavad sellega kaasnevaid eeliseid (nt täiendav OneDrive’i salvestusruum) edasi kasutada.

Kui eemaldate kellegi täielikult oma tellimusest, kaotab see inimene kõik teie tellimusega kaasnevad eelised. See tähendab järgmist.

  • Ta saab küll oma Office’i faile vaadata ja printida, ent ei saa neid redigeerida ega uusi faile luua.
  • Ta ei saa kasutada Office Mobile’i rakendusi.
  • Ta jääb ilma oma 1 TB OneDrive’i salvestusruumist.
  • Kui ta on 1 TB ruumist osa juba ära kasutanud, saab ta küll oma faile alla laadida, kuid mitte OneDrive’is redigeerida ega uusi faile üles laadida. Lisateabe saamiseks minge veebisaidile OneDrive.com ja klõpsake linki Halda salvestusruumi.

Kellegi eemaldamiseks oma tellimusest minge oma kontolehele. Jaotises Tellimuse eeliste jagamine otsige üles inimene, kelle soovite eemaldada, ja klõpsake nuppu Eemalda.

Kellegi eemaldamiseks oma tellimusest klõpsake kohe tema nime all nuppu Eemalda.

Seejärel saadame talle meilisõnumi, et talle sellest teada anda.

 
 
Rakenduskoht:
Access 2013, Excel 2013, OneNote 2013, Outlook 2013, PowerPoint 2013, Publisher 2013, Word 2013, Excel for Mac 2011, PowerPoint for Mac 2011, Word for Mac 2011