Slette en meddelelse

Slet meddelelser, du ikke længere har brug for eller ikke længere vil have vist i indbakken eller mailmapper.

  • Når du peger på eller markerer en meddelelse på listen, vises ikonet Ikonet Slet . Hvis du vil slette meddelelsen, skal du trykke på Ikonet Slet.

Kommandoen Slet meddelelse på meddelelseslisten

  • Hvis en meddelelse er åben i et separat vindue, skal du klikke på Meddelelse > Slet.

Kommandoen Slet på båndet

Når en meddelelse slettes i Outlook 2013, flyttes den til mappen Slettet post.

Hvis du vil undgå, at mappen gemmes midlertidigt i Slettet post, og i stedet slette meddelelsen permanent, skal du trykke på Skift+Delete eller Skift+Ikonet Slet. Du får ikke mulighed for at skifte mening senere og genoprette meddelelsen.

Vent, jeg har ændret mening!

Hvis den meddelelse, du vil beholde, stadig er i mappen Slettet post, skal du trække meddelelsen fra mappen Slettet post til en anden mappe. Når mappen tømmes for POP3 (POP3: En almindelig protokol, der bruges til at hente e-mails fra en e-mail-server.)-, IMAP (IMAP (Internet Message Access Protocol): I modsætning til e-mail-protokoller, f.eks. POP3, hvor der kun oprettes en enkelt serverbaseret Indbakke-mappe, kan der med IMAP oprettes flere servermapper til at gemme og organisere meddelelser, som man kan få adgang til fra flere computere.)- og Microsoft Hotmail-konti, slettes meddelelsen permanent.

Sletning fungerer lidt anderledes for visse Microsoft Exchange Server-konti. Hvis denne mulighed er aktiveret, kan du genoprette slettede meddelelser i en begrænset periode. Denne periode angives af Exchange-administratoren.

 
 
Gælder for:
Outlook 2013