Fjerne en person fra dit abonnement

Hvis du blot vil gøre flere installationer af Office tilgængelige, kan du deaktivere en. På denne måde kan du installere Office på en anden computer, og alle de personer, du har delt med, kan stadig bruge dine abonnementsfordele som f.eks. ekstra OneDrive-lagerplads.

Hvis du fjerner personer helt fra dit abonnement, mister de alle abonnementsfordelene. Det betyder følgende:

  • De kan stadig åbne og udskrive deres Office-filer, men de kan ikke redigere dem eller oprette nye.
  • De kan ikke bruge Office Mobile.
  • De mister deres 1 TB OneDrive-lagerplads.
  • Hvis de har brugt noget af lagerpladsen på 1 TB, kan de stadig hente deres filer, men de kan ikke redigere dem i OneDrive eller overføre nye filer. Hvis du vil have mere at vide, kan du besøge OneDrive.com og klikke på Administrer lager.

Hvis du vil fjerne en person fra dit abonnement, skal du gå til din kontoside. I afsnittet Dele dine abonnementsfordele skal du finde den person, du vil fjerne, og derefter klikke på Fjern.

Hvis du vil fjerne en person fra dit abonnement, skal du klikke på Fjern lige under personens navn.

Når du har gjort dette, sender vi personen en mail med besked om det.

 
 
Gælder for:
Access 2013, Excel 2013, OneNote 2013, Outlook 2013, PowerPoint 2013, Project Professional 2013, Publisher 2013, Word 2013, Excel for Mac 2011, PowerPoint for Mac 2011, Word for Mac 2011